Ali Erbaş’tan Nedim Urhan için taziye mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde eğitim aldığı dönemden hocası olan Doç. Dr. Nedim Urhan’ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

AİLE 05.10.2022, 06:45 05.10.2022, 12:59
2
Ali Erbaş’tan Nedim Urhan için taziye mesajı

Milli Nizam Partisi’nin kuruluşunda Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yanında yer alan ve bugüne kadar sayısız gencin yetişmesinde büyük emekleri olan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı ve Darul Erkam Derneği Onursal Başkanı, Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden Doç. Dr. Nedim Urhan’ın vefatının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir taziye mesajı yayımladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden hocası olan Doç. Dr. Nedim Urhan’ın vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Marmara Üniversitesi’nde okuduğu dönemlerde kendisinin hadis hocası olduğunu ifade eden Erbaş, “Her abdestin ardından Nedim Urhan hocamızı hatırlar ve ona dua ederim. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde hadis hocamızdı ve Peygamberimizin (S.A.S.) abdest duaları hadisini ezberleterek sınavda sormuştu. Bir hoca için ne güzel bir miras. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı