Nagehan Gül Asiltürk: Gençliğimize pusula vazifesi gören AGD

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şube Kadın Kolları’ndan Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

AİLE 06.10.2022, 07:00 06.10.2022, 14:03
2
Nagehan Gül Asiltürk: Gençliğimize pusula vazifesi gören AGD

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şube Kadın Kolları’ndan Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk’ün makamında gerçekleşen ziyarete AGD İstanbul Şube Kadın Kolları Başkanı Esra Kökboyun ve AGD İstanbul Şubesi Kadın Kolları heyeti katıldı.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şube Kadın Kolları Başkanı Esra Kökboyun ve AGD İstanbul Şubesi Kadın Kolları heyeti, Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk’ü makamında ziyaret etti. AGD ve Saadet Partisi Kadın Kolları teşkilatlarının İstanbul’da yaptığı çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Millî Görüş kurumlarının her zaman “Önce Ahlak ve Maneviyat” düsturunu öncelediğinin altının çizildiği görüşmede Nagehan Gül Asiltürk, Esra Kökboyun ve AGD İstanbul Şubesi Kadın Kolları heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette bir konuşma yapan Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk, “’Önce Ahlak ve Maneviyat’ düsturu ile geleceği inşa edecek gençliğimize pusula vazifesi gören AGD’miz, en küçüğünden en büyüğüne yaptığı her iyi işi en güzel şekilde neticelendirmek üzere çalışıyor. AGD’miz, yaşamın tüm alanlarında bütün söz ve davranışlarında hakkaniyeti ve adaleti ayakta tutmaya çalışan bir gençlik yetiştirmeyi öncelemektedir. Bizler de öncelikle bir anne olarak ve akabinde içerisinde bulunduğumuz siyasi hareketin tek yegâne gayesi, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ahlak ve manevi değerleri ölçüsünde ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ inşa edebilmek adına var gücümüzle çalışmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı