Beyzade Haber

Başsavcılıktan Ankara'da bir evde bulunan 5 cesetle ilgili açıklama

ASAYİŞ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Altındağ'da yabancı uyruklu 5 erkek şahsın kesici aletle öldürüldüğü ve maktullerin kimliklerinin ve bulgularının tespitine yönelik çalışmaların devam edildiği açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu 5 erkek şahsın ölümüne ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Açıklamada, "10.11.2022 günü saat 19.30 sıralarında Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi’nde bulunan bir adrese kendisinden haber alınamayan şahıs ihbarı üzerine gelinmiş, çilingir marifeti ile ikamete girildiğinde yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 erkek şahsın kesici alet yarasıyla eks olduğu görülmüştür. Maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Nöbetçi Savcısı nezaretinde Adli Tıp Başkanlığı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünce devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.
Son dakika: Ankara'da bir evde 5 ceset bulundu
Ankara Valiliği, Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir evde, Afganistan uyruklu 5 kişinin bıçaklanarak öldürülmesi olayının, cumhuriyet savcılarınca soruşturulduğunu bildirdi.
Valilikten yapılan açıklamada, Altındağ ilçesindeki bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olayın cumhuriyet savcıları nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulduğu belirtildi.
Açıklamada, olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.