Beyzade Haber

Dikkat çeken yazı: Saadet AKP'nin günahlarına ortak olmaz

GÜNDEM

Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı üzerinden gündem olması dikkat çekmeye devam ediyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı üzerinden sorulara verdiği cevap medyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.
Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, Temel Karamollaoğlu'nun açıklamalarını bugünkü köşesine taşıdı.
Karamollaoğlu liderliğindeki Saadet Partisi'nin AKP ve MHP'nin içinde olduğu Cumhur İttifak'na katılmayacağıını belirten Yarkadaş, "AKP yandaşı medya boşuna sevinmesin… Benim tanıdığım Saadet Partisi yöneticileri, Cumhur İttifakı’nın siyasi günahlarına ortak olmaz" dedi.
İşte Yarkadaş'ın Karamollaoğlu hakkındaki dikkat çeken yazısı şu şekilde:
"AKP medyası, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yaptığı açıklama sonrası yine “sevindirik” oldu. Karamollaoğlu, “Biz şu an bir ittifak içinde değiliz, ittifak seçim dönemi olur’’ deyince, içlerine bir umut doldu.
Oysa; Karamollaoğlu bunu ilk kez söylemiyor ki… SP lideri, bu söylemi defalarca dile getirdi. Her seferinde aynı görüşü ortaya koydu. Ancak hiçbir zaman Millet İttifakı’nı dışlayıcıyı ya da reddeden bir pozisyona oturmadı. Karamollaoğlu ve arkadaşları, iktidar olmanın konforu yerine, muhalefette kalıp çile çekmeyi tercih etti. SP yönetimi, AKP – MHP’nin siyasi günahlarına ortak olmaktansa, muhalefette kalıp vicdanlarının sesini dinledi.
BU SAATTEN SONRA…
Bu yüzden, AKP yandaşı medya boşuna sevinmesin… Benim tanıdığım Saadet Partisi yöneticileri, Cumhur İttifakı’nın siyasi günahlarına ortak olmaz, dolayısıyla AKP ve MHP ile iş birliği yapmaz.
Ayrıca; siyaset bir akıl ve öngörü işidir… Bunca yıldır muhalefette kalıp çile çekmeyi göze alan insanlar, batan bir gemiye neden binsinler ki? Üstelik o gemiden inmeye çalışanların sayısı her geçen gün artarken…"
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.