Beyzade Haber

discovery+, BluTV'de yayın hayatına başladı

BİLİM VE TEKNOLOJİ

Discovery'nin gerçek hayata dayalı eğlence içeriği sunan global online video hizmeti discovery+, BluTV'de izleyicilerle buluşuyor.

BluTV Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Aydın Doğan Yalçındağ ile Discovery CEEMEA (Orta Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Rusya) Bölge Müdürü ve Grup Başkan Yardımcısı Jamie Cooke, düzenlenen basın toplantısında global online video hizmeti discovery+'ın, BluTV'de yayına başladığını duyurdu.
BluTV içerik editörü Deniz Şaşmaz Oflaz'ın moderatörlüğünü üstlendiği toplantıda, ortaklıkla ilgili ayrıntılar paylaşılarak, discovery+ içerikleri tanıtıldı.
BluTV aboneleri, discovery+ için ayrılan özel alanda "Discovery Channel", "TLC", "DMAX", "ID" ve "Discovery Science" gibi Discovery'nin global markalarından discovery+ içeriklerini istedikleri zaman izleyebilecek. Ayrıca "Eurosport 1 ve 2'nin canlı premium spor yayınları da BluTV'de olacak.
BluTV'de ayrıca "Donald Trump: A Faking It Special", "Super Soul – Oprah", "Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue", "90 Day Diaries", "Amy Schumer Learns to Cook" ve "Lady Gucci: The Story of Patrizia Reggiani" gibi sayısız özel discovery+ orijinal yapım izleyicilerin beğenisine sunulacak.
Ayrıca sporseverler platformdan olimpiyat oyunları, "Roland Garros" ve "Giro d'Italia" gibi ikonik spor etkinliklerini de takip edebilecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.