Beyzade Haber

Erdoğan’dan canlı yayında isimler… O ses duyuldu: Yandık

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 'İlk Evim İlk İşyerim' projesi kapsamında yapılan törende de konuştu. Erdoğan canlı yayında isimleri sayarken kimin söylediği belli olmayan bir ses duyuldu: Yandık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İlk Evim İlk İşyerim' projesi kapsamındaki Ankara’da yapılan ilk temel atma töreninde konuştu. Zonguldak’a canlı bağlanılan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken yayında “Yandık” diye bir ses duyuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konutların 2028’de teslim edileceğini, 250 bininin ise iki yıl içinde teslim edileceğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını “Dünyadaki krizleri ancak ortadan biz kaldırırız. Türkiye'yi ekonomik bakımdan geliştirecek programı olan tek siyasi kadro biziz. İnşallah 28'inde Türkiye 100 yılını Ankara’da açıklıyorum. Gelişmiş ülkelerin dahi sıkıntıda olduğu dönemde Türkiye'nin yoluna devam edebilmesi bu sayededir.” diyerek bitirdi.

Ardından temel atma töreni için hazır bulunulan 8 ile bağlanıldı. Bu illerden ilki Konya oldu. Konya'da temelin atılmasının ardından ikinci temel için Zonguldak'a görüntülü olarak bağlanıldı. Erdoğan, Zonguldak'ta temeli atma töreninde açılışı yapacakların isimlerini tek tek saydı.
Erdoğan'ın “Zonguldak'ta Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, duyuyor musun bizleri. Yanında milletvekilimiz Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu” demesinin hemen ardından yayında kimin söylediği belli olmayan “Yandık” sesi duyuldu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.