Beyzade Haber

Karamollaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

SİYASET

Saadet Partisi 8’inci olağan büyük Kongresi’nde yeniden genel başkanlığa seçilen Temel Karamollaoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor. Karamollaoğlu, parti merkezinde kabullerde bulundu.

Saadet Partisi 8’inci Olağan Büyük Kongresi’nde genel başkanlığa tekrar seçilerek güven tazeleyen Temel Karamollaoğlu, önceki gün parti genel merkezinde Saadet Partisi Kadın Kolları üyeleri, bina personeli ve Gençlik Kolları üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Ardından ise “hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul etti.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan ve beraberindeki heyeti kabul eden Karamollaoğlu, ardından Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ve Başkanlık Divanı üyelerini kabul etti.

Öte yandan Karamollaoğlu, Gürcistan Büyükelçisi George Janjgava’yı da kabul etti. Janjgava, tekrar genel başkanlığı kazanan Karamollaoğlu’nu tebrik ederken komşuluk ve dostluk ilişkilerinden bölgesel konulara, Gürcistan ve Türkiye Cumhuriyeti arasında devam eden stratejik ortaklıklara kadar birçok konuda da görüş alışverişinde bulundular.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.