Beyzade Haber

Kemal Kılıçdaroğlu: Partiler içinde en büyük değişimi CHP yaşadı

SİYASET

Nuşirevan Elçi ve beraberindeki heyetin CHP’ye katılma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Son 10 yılda siyasi partiler içinde en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir.” dedi.

Eski Bayındırlık Bakanı Şerafettin Elçi’nin yeğeni, Şırnak Eski Baro Başkanı Av. Nuşirevan Elçi, Şerafettin Elçi’nin oğlu Renas Elçi ve beraberindeki heyet CHP’ye katıldı.
Rozet takma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Son 10 yılda siyasi partiler içinde en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir. CHP bugün toplumun her kesimini kucaklamak istemektedir. Bu konuda ciddi adımlar attık.” dedi.
“Şundan emin olmanızı isterim” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
“Türkiye artık bugün yaşadığımız kamplaşmanın, kutuplaşmanın ötesine geçmek zorundadır. Kamplaşmayı değil, kucaklaşmayı bilmeliyiz ve bu çerçevede hareket etmeliyiz. İnsanlar inançlarından, dillerinden, kültürlerinden, yaşam tarzlarından veya kimliklerinden ötürü ötekileştirilmemeli. Her birimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin saygı değer vatandaşlarıyız ve bu çerçevede hareket etmeliyiz. Farklı siyasi anlayış; ülkenin kamplaşmasına, bölünmesine, tartışılmasına yol açıyor. Türkiye’yi buradan çıkarmalıyız ve Türkiye nasıl büyümeli, herkesin karnı nasıl doymalı, bu çerçevede bakılmalı…”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.