Beyzade Haber

MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef birincisi ödülü açıklandı

GÜNDEM

MasterChef Türkiye şampiyonu dün akşam yapılan final programıyla belli oldu. Hasan ve Eren birinci olmak için hünerleri sergiledi. Peki, MasterChef şampiyonu kim oldu?

Nefeslerin tutulduğu MasterChef Türkiye şampiyonu dün akşamki canlı yayında belli oldu. İki yarışmacı Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı finalde kıran kırana yarıştı. MasterChef finan programı yarışmacıları son imza yemeklerini jüri şefler karşısında canlı yayında yaptı ve jüri üyelerinin verdiği puanlar sonrasında MasterChef Türkiye birincisi açıklandı.
Gecede MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu merak edildi. Programının sonunda MasterChef Türkiye şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu. Eren, şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danillo Zanna toplamda 134 puan aldı. Hasan ise şeflerden sadece 127 puan aldı. MasterChef Türkiye ikincisi ise Hasan Biltekin oldu. 
Masterchef Türkiye birincisi Eren Kaşıkçı duygulandı. Eren, "Verdiğim sözü tuttum şef. Yine çok uzun bir yol oldu ama Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bence iki tane şampiyon var. Biri Hasan ikincisi benim." dedi.
Masterchef Türkiye ikincisi Hasan ise "Başımız dik alnımız açık, 6 ay boyunca burada yarıştık. Bizi en yakın siz biliyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum" ifadelerini kullandı. 
Masterchef Türkiye şampiyonu belli olduktan sonra en merak edilen konulardan biri de şampiyonun alacağı ödül oldu. Somer Şef, Masterchef şampiyonunun ödülünü "Bu akşamın kazananı yepyeni mükemmel bir otomobilin sahibi olacak" sözleriyle açıkladı.
EREN'İN ALDIĞI PUANLAR Mehmet Yalçınkaya: 8 Danilo Zanna: 9 Somer Sivrioğlu: 9 HASAN'IN ALDIĞI PUANLAR Mehmet Yalçınkaya: 8 Danilio: 8 Somer Sivrioğlu: 8MasterChef'in ilk etabında puan avantajını kazanan isim Eren Kaşıkçı oldu. MasterChef finalinin ilk etabında Hasan 59 puan alırken Eren ise 65 puan ile avantajı ele geçirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.