Beyzade Haber

Mustafa Sarıgül'den Fatih Portakal'a olay yanıt: Sözlerine dikkat et!

GÜNDEM

Fatih Portakal'ın sunduğu programa katılan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den olay yanıt geldi. Sarıgül, Portakal'ın sorusuna "Sarıgül'le konuşuyorsun sözlerine çok dikkat etmen lazım" dedi.

FOX Ana Haber Bülteninde yaptığı sunuculuğun ardından aktif gazetecilik kariyerini sonlandıran Fatih Portakal, sosyal medya üzerinden dikkat çeken yayınlar yapamaya devam ediyor.
Portakal, son olarak Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü konuk etti. Sarıgül'ün, Fatih Portakal'ın sorusuna verdiği cevap programa damga vurdu.
Portakal'ın "67 yaşındasınız maşallah iyi görünüyorsunuz ama bu yaşta sosyal medyaya bu kadar hakim olabilmek de güzel bir şey." sözlerine Mustafa Sarıgül, "Sarıgül'le konuşuyorsun sözlerine çok dikkat etmen lazım" diyerek yanıt vermesi şaşırttı.
Sarıgül, Portakal'a cevabında şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili Portakal, Mustafa Sarıgül'le konuşuyorsun. Sözlerine çok dikkat etmen lazım ve Türkiye Değişim Partisi'nin tüzüğünü okuman lazım. Türkiye Değişim Partisi'nin birinci programında yaşı kaldırdık. Herkes hissettiği yaştadır. Şu anda ben 35 yaşındayım. Konuşuyorsun."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.