Beyzade Haber

Naci Görür'den vatandaşlara seçim sitemi: Umursamıyorsunuz yazık

GÜNDEM

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, seçim sürecinde vatandaşlara deprem konusunda bilinçli davranmayı önerdi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, seçim sürecinde vatandaşların siyasilere karşı deprem ile ilgili taleplerde bulunması önerisi yaptı.
"Dertleşeme" başlığıyla yaptığı paylaşımında vatandaşlara siyasilerden deprem güvenliğiyle ilgili taleplerde bulunması uyarısı yapan Görür, "Dünya kadar vaat yapılıyor. Dikkat ediyorum da meydanları dolduran sizden “Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz babından bir talebiniz yok. Hepimiz korktuğumuzu söylüyoruz ama pek de umursamıyoruz yazık!" ifadelerini kulandı.
İşte Naci Görür'ün uyarı paylaşımı şu şekilde:
"Sevgili takipçilerim, sevgili halkım. Meydanlar dolup dolup taşıyor. Bir siyasetçi gelip bir siyasetçi gidiyor. Dünya kadar vaat yapılıyor. Dikkat ediyorum da meydanları dolduran sizden “Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz babından bir talebiniz yok. Üçünüz, beşiniz bir araya gelip büyük pankartlar açarak siyasetçinin dikkatini çekebilirsiniz. Buna benzer birkaç eylem ülkede dikkat çeker, bir farkındalık oluşturur. Hepimiz korktuğumuzu söylüyoruz ama pek de umursamıyoruz yazık!"
DERTLEŞME: Sevgili takipcilerim, sevgili halkım. Meydanlar dolup dolup taşıyor. Bir siyasetçi gelip bir siyasetçi gidiyor. Dünya kadar vaat yapılıyor. Dikkar ediyorum da meydanları dolduran sizden “Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz babından…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.