Beyzade Haber

Saadet Partisi GİK üyeleri sahaya indi

GÜNDEM

Hatay bölgesinde görev alan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Necati Eroğlu, saha çalışmalarına katılarak, bölgede bazı temas ve görüşmelerde bulundu.

Önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimler için çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi’nde GİK Üyesi Necati Eroğlu, Hatay bölgesindeki saha çalışmalarına katıldı. Programının başlangıcında basın mensupları ile bir araya gelen Eroğlu, sonrasında çarşıya giderek halkın görüşlerini dinledi.

Saadet Partisi’nde GİK Üyesi Necati Eroğlu'nun Hatay'da gerçekleştirdiği ziyaretlere Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek ve yönetimi, Erzin İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ertaç da eşlik etti. Eroğlu, program kapsamında vatandaşlara gül de dağıttı.

Necati Eroğlu, program kapsamında vatandaşların görüşlerini dinledi. Belediye hizmetlerinin yetersiz olduğunu kaydeden vatandaşlar, ekonomik tablodan da dert yandı. Eroğlu'na konuşan vatandaşlar, "Başkanlık sistemi çok kötü. Bölge kaynak noktasında çok zengin ama faydalanılamıyor. Yanlış politikalar ekonomiyi bu hale getirdi" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.