Beyzade Haber

Trabzonspor harekete geçti! Abdullah Avcı'nın gözü onda kaldı

SPOR

Trabzonspor transfer çalışmalarına başladı. Abdullah Avcı, devre arasında yönetime Efecan Karaca ısrarında bulunmuş ancak transfer gerçekleşmemişti. Avcı, tekrardan yönetime Efecan için rapor verdi.

Trabzonspor, 31 yaşındaki kanat oyuncusu için sezon sonu yeniden devreye girecek. BAY haftasında İstanbul’a giden ve yönetimle transfer gündemini masaya yatıran Abdullah Avcı'nın, “Şartlar oluşursa, Efecan’ı bu kez alalım” dediği öğrenildi..
Bruno Peres ve Koita ile söz kesen Bordo Mavililer, gelecek sezon için alternatifi bol, kaliteli bir kadro oluşturmak istiyor. BAY haftasında takıma 4 gün izin veren ve İstanbul’a giden tecrübeli hoca, yöneticilerle sürekli temaslarda bulunarak istediği transferleri dile getirdi. 
Önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un Alanyaspor yönetimiyle görüşmelere başlaması bekleniyor. Efecan’ın kulübüyle 1 yıl mukavelesi kalırken, 8 yıldır formasını terlettiği Alanyaspor’dan bu transferde kolaylık gösterilmesini isteyeceği öğrenildi. Trabzonspor, öncelikle bonservis bedeli ödemeden, transferi takas formülüyle gerçekleştirmeye çalışacak. Son ihtimalde ise cüzi bir rakam önerilecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.