Beyzade Haber

TOBB AİHL FSB PROJE OKULU UYUM VE ORYANTASYON ÇALIŞMALARI

YEREL HABERLER

Okula  yeni başlayan 9. sınıf öğrencilere  okula uyumlarını kolaylaştırmak, okulun fiziki, sosyal ve idari birimlerini, kurallarını, işleyişini tanıtarak uyum problemini en aza indirmek  amacıyla Antakya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri tarafından  "Okula Uyum ve Oryantasyon" faaliyetleri gerçekleştirildi.

Okula yeni başlayan 9. sınıf öğrencilere okula uyumlarını kolaylaştırmak, okulun fiziki, sosyal ve idari birimlerini, kurallarını, işleyişini tanıtarak uyum problemini en aza indirmek amacıyla Antakya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri tarafından "Okula Uyum ve Oryantasyon" faaliyetleri gerçekleştirildi.

Okul Öğretmenleri gözetiminde Hacı Cuma Kahraman Camii'nde Akşam Namazından sonra Hacı Cuma Kahraman Camii Müezzini Ahmet Cuma DEMİR ve Antakya Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Rehberlerinden Mehmet Şerif AKIN tarafından hasbihal gerçekleştirildi.

Ayrıca Antakya Diyanet Gençlik Merkezi ziyaret edilerek çiçeği burnunda öğrenciler, Antakya Diyanet Gençlik Merkezi'nde;

-Güreş 
-Fitness
-Dart
-Masa Tenisi
-Santranç etkinlikleri yaptılar. 

Oryantasyon çalışmalarında gönüllü olarak görev alan öğretmenlere ve emeği geçenlere okul idaresi tarafından teşekkür edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.