Son Dakika

İZMİR'DE DEHŞET DOLU GECE! GÖRÜNTÜLER FACİANIN BOYUTUNU ORTAYA KOYDU

Deprem ve sel felaketlerinin vurduğu İzmir'de bugün hortum ve şiddetli dolu etkili oldu. Birçok ev ve araçta maddi hasar meydana gelirken, Alaçatı'da hortum nedeniyle 16 kişi yaralandı. Mavişehir'de etkili olan sağanak yağış ve dolu denizde taşma riski oluştururken, facianın boyutu görüntülerde ortaya çıktı.

ÇEVRE 12.02.2021, 11:31
49
İZMİR'DE DEHŞET DOLU GECE! GÖRÜNTÜLER FACİANIN BOYUTUNU ORTAYA KOYDU

İzmir'de sonzamanlarda meydana gelen doğal afetler kent sakinlerini ciddi bir şekilde korkuttu. Art arda yaşanan depremlerin ardından geçtiğimiz günlerde selin vurduğu İzmir'de şimdi de hortum felaketi yaşandı. Alaçatı'da etkili olan hortum nedeniyle birçok ağaç ve aydınlatma direği uçtu.

"16 HEMŞEHRİMİZ YARALANDI"

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Alaçatı'da meydana gelen fırtına ve hortum felaketinde biri ağır olmak üzere 16 hemşehrimiz yaralandı. Alaçatı Port bölgesinde maddi hasar meydana geldi. Geçmiş olsun Alaçatı'm. Tüm ekiplerimizle olay yerindeyiz, hep birlikte en kısa sürede yaralarımızı saracağız" dedi.

İzmir'de dehşet dolu gece! Görüntüler facianın boyutunu ortaya koydu

Öte yandan Mavişehir'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle deniz seviyesinin yükseldiği belirtildi. Yetkililer vatandaşları taşma riskine karşı uyardı. İzmir'deki facianın boyutu ise fotoğraflarda ortaya çıktı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı