Erdoğan'la ilgili ses kaydı sızdı: Ne korkunç bir adam diyorlar...

ABD eski başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Erdoğan'la ilgili Trump, "Ne korkunç bir adam diyorlar. Ama benim için öyle değil" diyor.

DÜNYA 19.10.2022, 10:50 19.10.2022, 11:28
5
Erdoğan'la ilgili ses kaydı sızdı: Ne korkunç bir adam diyorlar...

Rahip Brunson, Reza Zarrab ve Halkbank davası, Suriye’ye ilişkin operasyonlar, FETÖ elebaşı Gülen’in iadesi, Türkiye aleyhinde ekonomik hamleler ve Yüzyılın Anlaşması'yla Türkiye ile büyük sorunlar yaşayan ABD eski Başkanı Donald Trump'ın ses kayıtları ortaya çıktı.
ABD, gazeteci Bob Woodward, tarafından 2020'de dönemin ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmelere ilişkin 8 saatlik ses kayıtlarında Trump'ın  Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözler gündeme oturdu.

CNN International'de yer alan habere göre, 2020'nin Ocak ayında kaydedilen ses kaydında Trump, "Belki de öyle olmaması gerekiyor ama ben Erdoğan'la iyi anlaşıyorum. Çünkü, herkes O'nun için 'Ne korkunç bir adam' diyor. Fakat biliyorsun benim için iyi gidiyor" demiş.

Trump ses kaydının devamında, "Çok komik. Biliyor musun, sahip olduğum ilişkiler ne kadar sert ve kaba olursa, onlarla o kadar iyi anlaşıyorum. Bir gün bana bunu açıklarsın, tamam mı? Belki bu kötü bir şey değildir. Kolay olanları o kadar sevmiyorumdur ya da o kadar iyi anlaşmıyorumdur" yorumunu yapıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı