14.07.2021, 12:19 86

Ey Kürt Kardeşim

Üniter yapımızın sinir uçlarından olan, bizim zenginlik, bizi sevmeyenlerin de kaşımaya müsait alan olarak gördükleri etnik yapımızın özellikle bugünlerde ısıtılmaya çalışılarak gündeme getirilmesinin hikmetini anlamaya çalışıyorum. Devletimizin iyi niyeti doğrultusunda daha önce teşebbüs ettiği, ancak bölgede ince hesapları olanlar tarafından, CIA taşeronu Fetö örgütünce provake edilen sürecin şu günlerde tekrar neden gündeme getirildiğini anlamış değilim. Hem de öyle veye böyle PKK terör örgütünün kurdurulduğu günden bu yana bölge, en huzurlu ve en sakin günlerini yaşarken. Devletine bağlı, mütedeyyin, iş ve aş derdinde olan terörle bağı olmayan bölge insanına sorulmadan ortaya atılan kriz ve kaos ortamı elbette dün tutmadığı gibi bugünde tutmayacaktır. Sorulsa bölge halkı ekser çoğunlukla terör örgütünün değil de devletinin yanında yer alacaktır. Bölge halkı adına ortaya çıktığını söyleyen terör sevicilerinin maskelerinin düşüp, gerçek yüzlerinin ortaya çıktığını bilmektedir. Etnik kimlikleri gizlenmiş, hatta müslüman dahi olmadıklarını düşündüğü, bölgede bir avuç azınlık statüsündekilerin sahte gündem ve fikirlerle ortaya attıklarını bilen bölge halkımız, bu fikirlere itibar etmemektedir. Özellikle canımızın çok acıdığı coğrafyamız olan Güneydoğu bölgemiz insanı üzerinden oynanan ve büyük İsrail Devleti projesine hizmet eden planı gerçekleştirmek maksadı ile, bölgede yaşayan vatandaşlarımızla polis ve askerimizi karşı karşıya getirmek, böylece devletimize olan güvenin sarsılmasını isteyen böylece kendine biçilen rolü oynamaya çalışan, Marksist, dinsiz bölge halkının dini değerleriyle alay eden teröristlerin, bölge halkının çoğunluğunu oluşturan kürt kardeşlerimizi temsilen ortaya çıktıklarını söylemeleri kadar çirkin bir yalan yoktur. Bölge halkı dindardır, vefalıdır, devletine bağlıdır. Siz necisiniz? Ey terör sevicileri! Çok sevdiğinizi söylediğiniz bölge halkının gündemi, inancı ve yaşantısı ile sizin hangi ortak bağınız var acaba? Gizlemeye çalıştığınız amacınız ve kim olduğunuz ortada değil mi? Yaptırılmaya çalışılan sahte isyanlar, yıpratma maksatlı yapılan baskı ve zulümler, engellemeye çalıştığınız yatırımlar, bölgede kurdurulan örgütler sayesinde içerde çıkarılmaya çalışılan 6-7 Ekim benzeri kalkışma provaları ile bölge halkının devletine güvensizlik duyup, devletine sırt çevirmesi içindir. Ama bütün çabaları nafiledir inşallah. Selahaddin-i Eyyubiden bu yana birlikte yaşamış, etle tırnak olmuş, etnik kimliklerimizden çok bizi bir araya getiren Kur’anımız, ezanımız ve “Allah’ın ipine sımsıkı sarılın” emri ma’rufundan güç alan birlik ve beraberlik ruhumuz ve iman kardeşliğimiz var çok şükür.

 Ey Kürt kardeşim! Sun’ i gündemlerle kaos ve kargaşa çıkarmaya çalışanların kimler olduğunu unutmayın. Vatandaşlık temelinde ülkenin diğer bölgelerinde yaşayanlarla senin ne farkın, ne eksiğin var. Seni temsil ettiğini iddia eden terör sevicilerin, ipleri başkalarının elinde olan STK’ların kışkırtma amaçlı söylemlerini ve yaptıklarını samimi mi buluyorsun? Kim ki etnik aidiyet vurgusu yaparak, etnik milliyetçilik üzerine siyaset yapıyorsa, bilinçaltı temiz olmayan bu şahıslar samimi değillerdir. Sözde “Kürdistan Devleti” kuracaklarını söyleyenlerin tarihle sabittir ki, başları sıkışınca kimlerin kucağına sığındıkları ortadadır. Ortadoğuda çıkarılan savaşlarla kimlerin evinden, barkından ve yuvasından koparıldığını unutma. Oynanan oyunun çok büyük olduğunu ve aslında kimlere hizmet edildiğini unutma. Unutma kardeşim! Zira Türkiye Cumhuriyeti Devleti İslamın son kalesidir. Sen ki, dedelerinin ve atalarının uğruna kan döktükleri bu aziz vatana ihanet etmemelisin. Oynanan bu çirkin oyuna alet olup, daha dün Çanakkalede bayrak ve ezan aşkına omuz omuza beraber savaşarak  şehit olan ecdatlarımızın kemiklerini sızlatamazsın.

Allah ülkemiz üzerine oyun kuranların planlarını başlarına geçirsin. Allah bu ülkenin dirliğine, birliğine zeval vermesin.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı