Son Dakika

BAKAN KURUM CHP'YE SESLENDİ: BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Sosyal konut projesine sayılı günler kala proje hakkında konuşarak CHP'ye seslenen Murat Kurum, "CHP zihniyeti, gençliğin geleceğine güvenmediği için ev sahibi olabileceğine de inanmıyor. Onlar tabii genelde çeşme ve musluk açmakla meşgul oldukları için bunları hayal bile edemiyorlar" dedi.

GENEL 10.09.2022, 13:33
14
BAKAN KURUM CHP'YE SESLENDİ: BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP'nin sosyal konut projesi eleştirilerini, "Tabii bu zihniyet gençlere, gençliğe ve gençliğin geleceğine güvenmediği için ev sahibi olabileceğine de inanmıyor. Onlar tabii genelde çeşme ve musluk açmakla meşgul oldukları için bunları hayal bile edemiyorlar"  diye yanıtladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Aksaray’da gençlerle bir araya geldi. 13 Eylül’de AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını açıklayacağı sosyal konut projesiyle ilgili konuşan Bakan Kurum, 7’den 70’e evi olmayan tüm dar gelirli vatandaşların faydalanabileceği ve ilk defa gençlere konut kontenjanı ayrılacağını ifade etti.

"Türkiye’de her şey değişir ancak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) zihniyeti değişmez" diyen Bakan Kurum, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in sosyal konut eleştirilerine ilişkin şunları söyledi:
"Bizi hep haklı çıkarıyorlar. Sevgili gençler, bugün biz bu projeyi açıklıyoruz. Diyoruz ki; ‘Gençlerimiz ev sahibi olsunlar ve asgari ücretli çalışan vatandaşlarımız ev sahibi olsunlar. Cumhuriyet tarihinin yapılmış, yapılacak en büyük sosyal konut projesini yapalım’ diyoruz ancak CHP zihniyeti çıkıp diyor ki; ‘Gençler nasıl ev sahibi olacak?’ Tabii bu zihniyet gençlere, gençliğe ve gençliğin geleceğine güvenmediği için ev sahibi olabileceğine de inanmıyor.

Ev sahibi olabilecek bir projeyi de eleştirmeye kalkıyor. Sayın Özgür Özel, bu projeden gençlerin ev alamayacağından bahsediyor. Onlar tabii genelde çeşme ve musluk açmakla meşgul oldukları için bunları hayal bile edemiyorlar. Bu projelerin nasıl yapılabileceğini hayal edemezler, onların ufakları maalesef yetmez. CHP’de zihniyetine de diyoruz ki; bizi izlemeye devam edin.

13 Eylül’deki kampanyamızı sabırla bekleyin. Sayın Özgür Özel, projede detayları göreceksiniz, gençler nasıl ev sahibi oluyor, olabilirmiş siz de orada öğrenebileceksiniz. Şurada az kaldı, 4 gün daha sabrederseniz tüm detayları Sayın Cumhurbaşkanımız milletimizle paylaşacak.
"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı