15 Temmuz’a kadar Soylu AKP’de sevilen bir adam değildi

Aktrol olduğunu itiraf eden Orhan Sarıkaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 15 Temmuz'a kadar sevilen bir kişi olmadığını söyledi.

GÜNDEM 25.06.2022, 23:05
3
15 Temmuz’a kadar Soylu AKP’de sevilen bir adam değildi
Yıllar önce Sabah ve Star gazetesinde çalışan, Ümraniye Belediyesi’nde görev yapan eski bir Aktroll olduğunu itiraf eden Orhan Sarıkaya; "15 Temmuz’a kadar Soylu AKP’de sevilen bir adam değildi. TRT baskınından sonra Soylu’nun yükselmesi başladı. Biz ondan önceyiz. Ahmet Davutoğlu’nun bir FETÖ geçmişinin olmadığını bilen bir adamım. Gazeteci biliyorum. Televizyonlara çıkan bir tayfa var. Doktor biliyorum. Mühendis biliyorum. İş adamı var mı evet var. Kiminin organik, kiminin inorganik bu yapıdan fayda sağladığı bir ortam var." gibi yeni ifşalarda bulundu.
Halktv.com.tr’ye yaptığı açıklamalarla gündemi gelen Sarıkaya, Seyhan Avşar’la yaptığı röportajda yeni ifşalarda bulundu.  2010’da girdiği Ümraniye Belediyesi ile yolları 2018 yılında ayrılan Sarıkaya'nın iddiasına göre aşırı sivrildiği ve FETÖ’cü isimleri ifşa ettiği için işten çıkarıldı. Bazı belediye çalışanlarının iddiasına göre ise “Çalışmıyor sadece tweet atıyordu.”Orhan Sarıkaya nasıl Aktroll olduğunu, hangi grupla çalıştığını Aktroll’lerin neler yaptığını, nasıl finanse edildiklerini, Aktoller içerisindeki gruplaşmayı ve daha birçok soruyu halktv.com.tr'den Seyhan Avşar'a yanıtladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı