2 Mart öncesi Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında dikkat çeken görüşme!

Son dakika haberleri... Altılı masa 2 Mart’ta Saadet Partisi ev sahipliğinde toplanıyor. Toplantı öncesi CHP ve İYİ Parti'de sıcak gelişme... Kılıçdaroğlu ile Akşener yarın bir araya gelecek...

GÜNDEM 26.02.2023, 16:20
4
2 Mart öncesi Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında dikkat çeken görüşme!
Son dakika haberleri… 13 Şubat’ta yapılması beklenen 6’lı masa toplantısı depremlerden dolayı ertelenmişti. Daha sonra yapılan açıklamada toplantının 2 Mart’ta Saadet Partisi ev sahipliğinde yapılacağı açıklanmıştı.
6’lı masa toplantısı öncesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel başkanlara ziyaretlerini sürdürürken CHP ve İYİ Parti cephesinde sıcak bir gelişme yaşandı.
Halk TV’den Bengü Şap Babaeker, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Akşener’in yarın bir araya geleceğini duyurdu.
Babaeker, İYİ Parti ile CHP arasında gerilim olduğunu öne sürerek, iki liderin 2 Mart'taki görüşme öncesinde 'aradaki pürüzlerin giderilmesi' için görüşeceklerini söyledi.
Babaeker, şunları söyledi:

“Kemal Kılıçdaroğlu ve Akşener yarın bir araya gelecekler. İYİ Parti ile CHP arasında ne zamandır gerilimin olduğu konuşuluyordu. 2 Mart'taki görüşme öncesinde aradaki pürüzlerin giderilmesi için görüşecekler. Ama o açıklamada şöyle bir metin vardı: 'Aslında metinde bulamayacağınız bir isim üzerinde ortaklaştılar' dedi Özgür Özel. Bu cümle bir tartışma yarattı. CHP'deki kaynaklarımla da görüştüm. Tüm vekiller partideki cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu yönünde görüş bildirdi, görüşün bildiriye yansımasını istedi. Kemal Kılıçdaroğlu kendi adının bu bildiriye yansımasına izin vermedi. Ama aday belirleme yetkisinin 6'lı masada olduğunu söyledi.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı