2021 Renault Megane Sedan fiyatı ile şaşırtıyor! Yok böyle fiyatlar...

2021 Yeni Renault Megane Sedan fiyatı ile otomobil tutkunların dikkatini çekmeyi başarıyor. Fransız devi Renault eylül güncel fiyat listesi ile şaşırttı. İşte Renault Megane Sedan fiyatı...

EKONOMİ 15.09.2021, 01:00
19
2021 Renault Megane Sedan fiyatı ile şaşırtıyor! Yok böyle fiyatlar...
Fransız araç üreticisi Renault, karizmatik 2021 Renault Megane Sedan modeli ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Otomobil devi yeni Renault Megane Sedan fiyatı listesinde sürpriz değişiklere imza atıyor. Araba fiyatları içeriğimizde eylül ayı Renault araba fiyatları listesini hazırladık.
Sıfır araba fiyatları ağustos ayında yapılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) adımıyla araba markalarının modellerine göre 100 bin TL’ye yakın indirimler yaşanmıştı. Otomobil devleri güncel araba fiyatları listesinde değişikliğe giderek adeta birbirleri ile yarışa girdi. 
Türkiye pazarında bulunan Fransız araç devi Renault güncel araba fiyatları için bu ayda değişikliğe gitti. Çokça tercih edilen Renault Megane Sedan fiyatı da güncellenen araba fiyatları içerisinde yer aldı.
2021 model yeni Renault Megane fiyatı güncellenen fiyat listesiyle otomobil sürücülerinin dikkatini üzerlerine çekti. Renault Megane Sedan modelini online olarak almak isteyen sürücüler anahtar teslim bayi satış fiyatı farklı oluyor.
Renault markası binek araçlar kategorisinde Clio, Taliant, Twizy, Zoe, Captur, Megan Sedan, Kadjar, Talisman, Koleos zengin model seçeneği ile sürücüler karşısına çıkıyor. Eylül ayı ile beraber Renault güncel fiyat listesi ile dikkat çekecek gibi duruyor.
2021 model Renault Megane sıfır araç fiyat listesi eylül ayıyla birlikte  güncellenerek satışa sunuldu. Fiyatıyla dikkatleri çeken Renault Megane Sedan fiyatı 232 bin TL’den başlıyor en yüksek paketi 416 bin TL’ye kadar yükseliyor.
Temmuz ayı fiyat listesi ile kıyaslayacak olursak bu aya nazaran 60 bin TL daha pahalıydı. Gelen ÖTV indirimiyle araba fiyatları bir miktar düşmüştü. 
2021 Yeni Renault Megane Sedan güncel fiyat listesi şöyle…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı