2022 Honda Civic Sedan! Merakla beklenen tasarımı ve özellikleri

Aylardır, otomotiv dünyası 2022 Honda Civic Sedan beklentisiyle can atıyor. 2022 Honda Civic Sedan'ın son güncellemesi bir sonraki seviyede eğlence, stil ve olanaklar sunacak mı?

BİLİM VE TEKNOLOJİ 15.06.2021, 21:40
68
2022 Honda Civic Sedan! Merakla beklenen tasarımı ve özellikleri
Bekleyiş sona erdi: Yepyeni 2022 Civic Sedan piyasaya çıktı ve sonunda yakından bakabildik. Etkileyici stili, etkileyici yeni iç mekanı ve kapasitesinin ötesinde güç aktarma organları ile yeni Civic hayal kırıklığına uğratmaz. Car and Driver ekibi kısa süre önce, Civic'in "en iyi rakiplerden daha eğlenceli" olduğunu belirterek kabul etti.

Başlangıçta, ayırt edici dış tasarım modern bir tasarımla sportiftir. En yeni Civic, önceki stilinden çok fazla uzaklaşmaz, ancak daha az çizgi ve daha büyük bir arka cam gibi dikkatli düzenlemelerle şık bir fastback tasarımına yaslanır. Standart LED farlar onu parlatır ve mevcut 18 inç alaşım jantlar parlamasını sağlar. Civic'in idare ettiği kadar keskin görünmesini sağlayan bir Sport trim de mevcuttur.
Car and Driver performans testinde Civic, rakiplerinden daha fazla güç ve daha keskin yol tutuşuyla pistin en hızlısıydı. 158 beygir gücünde bir motor standart olarak gelir. Sportif ayarlı süspansiyonun yanı sıra mevcut 1.5T güç aktarma sistemi, dinamik performans özellikleri sunarak hem hızlı hem de sportif hale getirir. Ve elbette, mevcut 3 modlu sürüş sistemindeki modlardan biri olan Sport modu veya mevcut yükseltilmiş 180 beygir gücünde turboşarjlı motor ile heyecanı her zaman ekleyebilirsiniz. Sonuç: Maksimum sürüş keyfi için birden fazla seçenek.

Mevcut 180 beygir gücü turboşarjlı motor, şimdiye kadarki en güçlü Civic Sedan'dır. 2022 Civic ayrıca, bazı düşünceli, sürücü odaklı olanaklara sahip, yeniden tasarlanmış basit ve temiz bir iç mekana sahiptir. Eller serbest kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonunun yanı sıra mevcut bir kablosuz telefon şarj cihazının rahatlığı var. Mevcut 10,2 inçlik Sürücü Bilgi Arayüzü (DII) ve mevcut 9 inçlik renkli dokunmatik ekran, erişimi parmaklarınızın ucuna getirir. Ayrıca 12 hoparlörlü Bose premium ses sistemi bile var, böylece sportif bir sürüş sırasında yüksek tanımlı müzik dinleyebilirsiniz. Bu yeterli değilse, tüm bunlar, beş kişinin rahatça oturabileceği ve yine de yükünüzü taşıyabilecek geniş bir iç mekana düzgün bir şekilde yerleştirilmiştir.
Sürücülerini bu kadar iyi tanıyan bir araç için söylenecek bir şey var. Eğlenceli bir sürüşü sevenler için tasarlanan yepyeni Civic Sedan, sürüşü heyecanlı kılan her şey: hız, güç ve stil. Burası, mekanın sporla ve işlevin eğlenceyle buluştuğu yerdir. Ve tamamen yeni Civic Sedan, hepsini basit bir incelikle yapıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı