22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali için geri sayım başladı

Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl 22’nci kez sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Festival, 3-11 Aralık arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

KÜLTÜR SANAT 22.11.2022, 14:50
1
22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali için geri sayım başladı
Avrupa Festivaller Birliği (EFA) üyesi Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl 3-11 Aralık arasında yapılacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) açılacak festivalde, Pianotainment, Robert Lakatos, Tanini Trio, Evrim Turan, Diego Valdivia ve Ufuk&Bahar Dördüncü gibi isimler sahne alacak. Festival, Grande Piano’nun 26 ve 27 Kasım günlerinde şehirde yapacağı gösterilerle başlayacak. Açılışı ise 3 Aralık’ta, Almanya’nın en iyi performans sanatçılarından olan Stephan Weh ve Marcel Dorn’dan oluşan Pianotainment yapacak.
Antalya’nın kültür ve sanatın başkenti olması yolunda önemli etkinlikleri hayata geçirdiklerini ve Uluslararası Piyano Festivali’nin bu anlamda büyük bir güç olduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya’mızın en önemli kültür-sanat etkinliklerinden biri olan Piyano Festivali, şehrimizin uluslararası alandaki en önemli markalarından biridir. Bu değerli markamızı her geçen yıl daha güçlü bir hale getirdiğimiz için mutluyuz. Bu yıl da yine dünyaca ünlü sanatçıları şehrimizde ağırlayacağız ve müziğin kalbi bir kez daha sanat şehri Antalya’mızda atacak. Tüm sanatseverleri bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı