Son Dakika

38 yaşında hâlâ zirvede: Luka Modric'e Real Madrid'den yeni sözleşme

Real Madrid'in 38 yaşındaki Hırvat yıldızı Luka Modric, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

SPOR 20.04.2023, 16:00
3
38 yaşında hâlâ zirvede: Luka Modric'e Real Madrid'den yeni sözleşme
Real Madrid'de Toni Kroos ve Karim Benzema ile 2024'e kadar sözleşme uzatılmasının ardından gözler takımın bir diğer emektarı Luka Modric'e çevrildi.
Fichajes'in haberine göre, eflatun-beyazlıların sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 38 yaşındaki Luka Modric ile sözleşme yenileyeceği öne sürüldü.
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Modric ile görüşmelerde ilerleme var, konuşuyorlar. Benzema, Kroos ve Modric'i gelecek sezon kadroda düşünüyorum. Sezon boyunca seviye farklılıkları olması çok normal. Futbolcuları yaşına göre değil yaptıklarına göre değerlendirmek lazım." dedi
Bu üçlü devam eder
Ayrıca oyuncuların fiziki yeterliliği hakkında konuşan Carlo, "Belki genç bir fiziğe sahip değiller ama dünyadaki hiç kimsenin oynayamayacağı oyunu oynuyorlar. Bu üçlü gelecek sezon devam eder diye düşünüyorum ancak olmazsa başka alternatifler aramak zorunda kalacağız. Madrid'de yeni bir dönem açacak gençlerimiz var ama şimdilik Kroos ve Modric iş görür." ifadeleriyle oyuncularını gelecek sezon da takımda görmek istediğini vurguladı.
Başkent ekibinin sezon sonunda serbest kalacak olan Hırvat oyuncu ile yakın zamanda sözleşme yenilemesinin beklendiği yazıldı.
Luka Modric, Real Madrid formasıyla çıktığı 478 resmi maçta 37 gol atıp 77 asist kaydetti. Ayrıca Hırvat maestro, 2018'de düzenlenen Ballon d'Or ödülüne layık görülerek Avrupa'da yılın futbolcusu seçildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı