5. ZEYTİN – ZEYTİNYAĞI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BAŞLADI

GÜNDEM 23.10.2021, 17:05
14
5. ZEYTİN – ZEYTİNYAĞI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BAŞLADI

Altınözü Belediyesi’nin öncülüğünde bu yıl 5’incisi düzenlenen Altınözü Zeytin -Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali başladı.

Festival ilk olarak lise bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşün ardından, protokol üyeleri Zeytin hasadı yaparak, zeytin ağacı fidesi dikti.

TATAR, “HATAY BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Hasadın ardından ise Festivalin yapılacağı alana geçilerek festival açılışı başladı. Açılış Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken ardından protokol konuşmalarına geçildi. Festivalde onur konuğu olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kendisi için Altınözü’nün ve Hatay’ın çok önemli olduğunu ifade etti.

VALİ DOĞAN’DAN RIFAT SARI’YA TEŞEKKÜR

Festivalde bir konuşma gerçekleştiren Hatay Valisi Rahmi Doğan’da gayretlerinden ötürü Altınözü Belediye Başkanı ve Altınözü Kaymakamına teşekkürlerini sundu.

SARI; “ALTINÖZÜ İÇİN GAYRETLERİMİZ SÜRECEK”

Zeytin ve zeytinyağı festivalinde ilk heyecanı duyduğunu ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ise, Altınözü’nde her türlü başarı getirecek çalışmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a zeytinyağı verildi. Ardından, protokol üyeleri festival için hazırlanan stantları gezdi. Festival bugün ve yarın sürecek çeşitli etkinliklere son bulacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı