6251 ve 6284 kaldırılsın!

Ülkemiz günden güne ahlâksızlık bataklığına saplanıyor...  20 yıllık AKP iktidarında Sadece bugünümüz değil, yarınımız da tehlikeye düşürüldü

GÜNDEM 28.08.2022, 04:35
2
6251 ve 6284 kaldırılsın!
Son yıllarda toplumumuzda etkisini iyice gösteren toplumsal ahlâki yapımız yerle bir ediyor. Özellikle LGBT akımının günden güne etkisini artırdığına şahit olunurken söz konusu vaziyet gelecek adına derin bir kaygı duyulmasına yol açıyor. Ülkemizde yaşanan ahlâki tahribat karşısında tam anlamıyla bir ‘ahlâk seferberliği’ ilan edilmesi gerekirken bu doğrultuda ‘Ahlâksızlığa Karşı Acil Eylem Planı’ oluşturulması şart olarak duruyor.

Ülkemizdeki gayr-i ahlâki tutum ve davranışlar hiç olmadığı kadar artmış durumda... Başta LGBT sapkınlığı olmak üzere ahlâk karşıtı akımların istila ettiği ülkemiz tam anlamıyla varoluş tehdidiyle karşı karşıya bulunuyor. Devletin gayri ahlaki akımlara karşı acilen harekete geçmesi gerekiyor. Yapılması gereken işlerin başında sapkın derneklerin faaliyetlerine son verilmesi hususu geliyor. Türkiye’de onlarca LGBT yanlısı derneğin olduğu bilinirken söz konusu dernekler yurtdışından fonlanıyor. LGBT yanlısı derneklerin yurt dışı finans kaynaklarının kesilmesi ve yasal zeminde hareket etmelerinin engellenmesi gerekiyor.

‘Ahlâksızlığa Karşı Acil Eylem Planı’ oluşturulmasının büyük ehemmiyet taşıdığı ülkemizde devletin ilk planda atması gereken adımlardan biri de medyadaki gayri ahlâki yayınların önüne geçilmesi hususu... Son yıllarda televizyon ekranlarında ve online platformlarda gayri ahlaki unsurların iyice çoğaldığına şahit olunurken söz konusu durum sadece bugünümüzü değil yarınımızı da tehdit ediyor. Medyadaki gayri ahlâki unsurların engellenmesi noktasında RTÜK’ün aldığı tedbirlerin yetersiz kaldığı da bir gerçek.

Türkiye’nin varoluş tehdidi olarak görmesi gerektiği konulardan biri de ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ projesi... Söz konusu projenin İstanbul Sözleşmesi aracılığıyla toplumumuza nüfuz ettirilmesi Milli Görüş hareketinin büyük çabası sonucu engellense de tehlikenin halen devam ettiği görülüyor. ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ projesi ile toplum yapımızın altına dinamit konulmak istenirken devletin bu projeyi engelleyici adımlar atması da büyük önem arz ediyor.

Millî Görüş hareketinin vermiş olduğu büyük mücadelenin ardından İstanbul Sözleşmesi iptal edilmiş olsa da aile kurumunu ve ahlaki yapımızı tehdit eden bir başka unsur olan 6284 sayılı yasa varlığını koruyor. İstanbul Sözleşmesi zihniyetinden tamamen kurtulabilme adına söz konusu yasanın da bir an evvel kaldırılması gerekiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı