A Milli Takım'dan Servet Yardımcı'ya alkışlı veda!

A Milli Takım, TFF başkanlığı görevini olağanüstü kongrede seçilecek başkana devredecek olan Servet Yardımcı'yı alkışlarla uğurladı.

SPOR 15.06.2022, 09:50
2
A Milli Takım'dan Servet Yardımcı'ya alkışlı veda!
TFF başkanlığı görevini olağanüstü kongrede seçilecek başkana devredecek olan Servet Yardımcı, kazanılan Litvanya maçı sonrası teknik heyet ve milli futbolculara duygu yüklü bir konuşmayla veda etti. Konuşma sonrası milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Yardımcı’ya sarılırken, milli futbolcular başkanı alkışlarla uğurladı.
Millî Takım’ın doğru yolda olduğunu belirten Yardımcı, konuşmasında şunları söyledi:

Yardımcı, tüm futbolcuların iyi bir tatili hak ettiğini ifade ederek, “Sevdiklerinizle sağlıklı, güzel, huzurlu ve bir tatil geçirmenizi diliyorum. İnşallah vurduğunuz her top bundan sonra gol olur.” diyerek sözlerini tamamladı.
“Sezon sonuna denk gelen bu kadar uzun bir kamp döneminde maçların firesiz geçilmesi çok önemliydi ve siz de bunu başardınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Siz bu milletin gururu ve onuru, ülkemizin moral kaynağısınız. Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz, yardımcısı Kenan hocamız ve tüm teknik ekibimiz çok iyi işler yapıyor. Bizler kendilerinden çok memnunuz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı