Abdulkadir Karaduman: Bu sıkıntıları birlikte aşacağız

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Hatay’da incelemelerde bulundu, çalışmaları yakından takip etti…

GÜNDEM 25.02.2023, 04:35
2
Abdulkadir Karaduman: Bu sıkıntıları birlikte aşacağız
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, deprem felaketinden etkilenen Hatay’da sahaya inerek yapılan çalışmaları inceledi. Başta, depremin ilk gününden bu yana faaliyet gösteren MİLKO kuruluşlarının kurduğu koordinasyon merkezlerini ziyaret eden Karaduman, çadır ziyaretleri de gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ın, deprem bölgesindeki çalışmaları sürüyor. Karaduman, Hatay’da yapılan çalışmaları yerinde takip etti. Çadır kamplarını ziyaret ederek depremzedeler ile görüşen Karaduman, koordinasyon merkezlerini ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla görüştü.
Deprem felaketinin ilk günlerinden bu yana afetin etkili olduğu illerde sahaya inerek yapılan çalışmaları yerinde takip eden Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Hatay’da incelemelerde bulundu. İlk ziyaretini Anadolu Gençlik Derneği ( AGD) ve Milli Gençlik Vakfı’nın (MGV) yanı sıra Cansuyu tarafından depremin ilk günlerinde kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’ne yaptı. Depremzedelere yönelik yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren koordinasyon merkezlerinin yaptığı çalışmalara ilişkin bilgiler alan Karaduman, bölgedeki yaraların sarılması için yapılan çalışmalardan dolayı gençlere teşekkür etti. Hatay merkezde yapılan çalışmaları incelemeye devam eden Karaduman, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından kurulan aşevini de ziyaret etti. Her gün binlerce insanın faydalandığı aşevi ile ilgili bilgiler alan Karaduman, kalıcı aşevi hizmetiyle birlikte yapılan çalışmanın önemine dikkat çekti.
Depremde yıkılan veya hasar alan binalarında oturamayan depremzedelerin yerleştiği çadır kamplarını ziyaret eden Karaduman, burada başta çocuklar olmak üzere aileleriyle de oturarak sorunları yerinde dinledi. Depremzedelerin yaşadığı sorunların el birliğiyle çözüleceğini kaydeden Karaduman, çocuklarla da ayrı ilgilendi. Karaduman, “Geçirdiğimiz soğuk ve zor günlerden en çok etkilenenler şüphesiz çocuklar oldu. Tüm olumsuzluklara rağmen yüzlerinden eksik olmayan tebessümleri içimizi ısıtıyor” şeklinde ifadelere yer verdi.
Deprem felaketinden etkilenen Hatay merkezin yanı sıra Kırıkhan ve Samandağ ilçelerine de giden Karaduman, saha çalışmalarına ilçelerde devam etti. Karaduman, Belçika tarafından kurulan sahra hastanesini de ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı. Kırıkhan ilçesinden ayrılarak Samandağ’a geçen Karaduman, çadır kamplarını da ziyaret etti. Depremzedelerle burada da bir araya gelen Karaduman, yaptığı açıklamada, “Samandağ ilçemizde kurulan çadırkenti ziyaret ettik. Alan sorumlusu astsubayımızdan bölge ile alakalı bilgi aldıktan sonra depremzedelerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.
Ali Ekber

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı