Abdullah Avcı eski öğrencisini Trabzonspor için ikna etmeye çalışıyor!

Abdullah Avcı eski öğrencisi Oğuzhan Özyakup'u Trabzonspor'a gelmesi için ikna etmeye çalışıyor.

SPOR 20.06.2022, 11:15
1
Abdullah Avcı eski öğrencisini Trabzonspor için ikna etmeye çalışıyor!
Oğuzhan Özyakup geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş macerasını sonlandırmıştı. Süper Lig'den talipleri olan futbolcu kariyer planını netleştirmeye hazırlanıyor. Akşam'ın haberine göre; Oğuzhan Özyakup için Feyenoord seçeneği gündeme gelse de deneyimli orta saha, Süper Lig'de kalacak.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Başakşehir, Trabzonspor , Galatasaray ve Feyenoord'un gündemine gelen Oğuzhan Özyakup kararını vermek üzere. Oyuncunun Hollanda'ya dönebileceği iddia edilmişti ancak 29 yaşındaki futbolcunun Süper Lig'de kalmak üzere olduğu belirtildi.

Emre Belözoğlu'nun uzun süredir peşinde koştuğu Oğuzhan Özyakup için Başakşehir defteri tamamen kapandı. Turuncu-Lacivertliler transferde geri adım attı. İlerleyen süreçte Abdullah Avcı, tecrübeli ismi takıma kazandırmak için harekete geçti.

Oğuzhan Özyakup'a planlarını anlatan Abdullah Avcı, milli futbolcuyu ikna girişimlerine başladı. Taraflar arasında görüşmeler sürerken Özyakup için Galatasaray da devreye girdi. Deneyimli futbolcunun menajeri, her iki takımla da temaslarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı