Abdullah Avcı, F.Bahçe maçı sonrası açıkladı!

Abdullah Avcı, F.Bahçe maçı sonrası yaptığı açıklamasında "Şampiyonluğa inanıyorum" dedi.

SPOR 18.10.2021, 07:55
2
Abdullah Avcı, F.Bahçe maçı sonrası açıkladı!
Süper Lig'de Trabzonspor, evinde ağırladığı F.Bahçe'yi 3-1 yendi. Maç sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı 3 puanı değerlendirirken "Şampiyonluğa inanıyorum" dedi.

"Kasketi taktık, herkes mutlu, lideriz. 9. haftada çok önemli bir maç kazandık ama daha bir şey kazanmadık" diye konuşan Avcı, "İyi bir ivme yakaladık, iyi bir takımız. Bu maçın bu şehir için ne anlam ifade ettiğini biliyorum. Şehir, takıma destek olsun. Bugünden sonra çok önemli ivme kazandık. Bugün onlar mutlu, biz mutluyuz. Yolumuz, sabırla gitmemiz gereken bir yol." açıklamasında bulundu.

"Abdülkadir Ömür gibi yöresel oyuncuların hem avantaj hem dezavantajları var" diyen Avcı, "Duygusal yapısı var. Bizim için özel. Bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum, olacaksa Ömür'e çok ihtiyacımız olacak. Bugün de önemli işler yaptı. Bütün oyunculara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

F.Bahçe'nin golden sonra 5'li savunmaya geçtiğini belirten Avcı, şöyle devam etti:

"Bunu aşmak çok zordur. Çok çalışmak gerekiyordu. Gol ve kırmızı kart doğru zamanlarda geldi ama daha hızlı oynamak gerekiyordu. Topa sahip olduk ama bazen hızını yaptık bazen yapamadık"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı