Abdullah Avcı, vedayı böyle yorumladı: Dünyanın sonu değil

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "4 gün sonra, büyük bir takımla, Galatasaray'la oynayacağız. Dünyanın sonu değil" dedi.

SPOR 25.08.2022, 01:00
2
Abdullah Avcı, vedayı böyle yorumladı: Dünyanın sonu değil
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bordo-mavili takımın Kopenhag ile oynadığı maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 
İşte Abdullah Avcı'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Yapacak bir şey yok"

"O seviye de farklı bir seviye"

"Dünyanın sonu değil"

"Gol atsak oyun başka bir hikayeye dönecek"

"Bu seviyeler, kolay seviyeler değil. Nem oranı çok yüksek, iki takım için de zor. Bütün oyuncu grubu plana sadık kaldı. Genel olarak yapacaklarının maksimalini yaptılar."
"Rakibe hiç pozisyon vermedik. Her şeyi denediler. Zaman geçtikçe fiziksel yorgunluk oldu. Nem yüzde 85'di. Çok istedik. Her şeyi denedik. Yapacak bir şey yok. Futbolda bunlar var."
"Oyundan memnunum. Oyuncuları tebrik ediyorum. Bu seviye kolay değil. Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz. O seviye de farklı bir seviye. Oyuncularımı tebrik ettim. Çok fiziksel efor sarf ettik. Toparlanmak kolay olmayacak."
"Bu takım, Trabzon şehrinin takımı. Biraz daha hoş görü istiyorum. Onlara yardımcı olsunlar. 4 gün sonra, büyük bir takımla, Galatasaray'la oynayacağız. Dünyanın sonu değil. Bu oyun."
"Djaniny'nin var, Enis'in var, Cornelius'un var, Bartra'nın var, Bakasetas'ın var. Gol atsak oyun başka bir hikayeye dönecek. 2'yi, 3'ü bulacağız."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı