Abdullah Avcı yönetimden golcü istedi: Listesini verdi

Maxi Gomez ve Umut Bozok’tan istediği verimi alamayan ve gol noktalarında geçen sezonun çok gerisinde kalan bordo-mavililer, forvet hattına kaliteli bir golcü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

SPOR 23.11.2022, 20:25
2
Abdullah Avcı yönetimden golcü istedi: Listesini verdi
Trabzonspor’da kadrodaki forvetlerin beklentileri tam olarak karşılayamaması nedeniyle golcü arayışlarına öncelik verildi.
Geride kalan 13 maçta Maxi Gomez ve Umut Bozok’tan istediği verimi alamayan ve gol noktalarında geçen sezonun çok gerisinde kalan bordo-mavililer, forvet hattına deneyimli ve kaliteli bir golcü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın yeni bir golcü için ısrarcı olduğu ifade edildi. Avcı’nın ekibiyle birlikte birçok ismi takip ettiği aktarıldı.
Hedefte 2 isim
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; teknik heyetin golcü talebini karşılamak isteyen bordo-mavili yönetimin, Artem Dovbyk ve Vladimir Sychevoy için girişimlere devam ettiği öğrenildi.
Ukrayna ekibi Dnipro’da top koşturan 25 yaşındaki Dovbyk ve Rus kulübü Orenburg’da top koşturan 26 yaşındaki Sychevoy’un liste başındaki golcüler olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı