Abdullah Avcı'nın morali bozuldu: Elimizdeki fırsatları kaçırdık

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sırbistan'da Kızılyıldız karşısında 2-1 kaybettikleri maça dair değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 28.10.2022, 00:55
5
Abdullah Avcı'nın morali bozuldu: Elimizdeki fırsatları kaçırdık
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kızılyıldız mağlubiyeti sonrası, "Bundan sonraki hesaplara bakacağız. Avrupa Ligi'nde devam etme sırf bize bağlı değil. Sonrası Konferans Ligi nasıl olabilir. Buradan çıkardıklarımıza bakacağız" dedi.
İşte Abdullah Avcı'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Elimizdeki fırsatları kaçırdık. Oyun istediğimiz gibi başladı. Oyunun bütününde aslında fırsatlar vardı. Direkten dönen 2 top var, topa daha çok sahiptik, çok fazla bir şey vermiyorduk. Bireysel hata."
"Tam gol öncesi direkten dönen net fırsat var. Dönüşünde gol atacakken final pasını veremedik, ardından faul yapmadık ve kenardan, çalıştığımız yerden gol yedik. Bütün hamleleri yaptık ama çeviremedik."
"Kazanmak için gelmiştik. Kazanmak için fırsatlar vardı. Oyunun karşılığı bu değildi. Futbol böyle bir oyun. Bunun içinde bunlar var. Bireysel performans, bazen detay, bazen anlarda yapamadıklarımız diye özetleyebiliriz."
"Bundan sonraki hesaplara bakacağız. Avrupa Ligi'ndeki bir ufak detay, devam etme sırf bize bağlı değil. Sonrası Konferans Ligi nasıl olabilir. Avrupa'da maç kazanmak önemli. Buradan çıkardıklarımıza bakacağız."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı