Abdurrahman Dilipak aileleri uyardı: Çocuklarınıza sahip çıkın

Abdurrahman Dilipak aileleri uyararak "Çocuklarınıza sahip çıkın" dedi.

GÜNDEM 14.10.2021, 08:35
5
Abdurrahman Dilipak aileleri uyardı: Çocuklarınıza sahip çıkın
Abdurrahman Dilipak Yeni Akit'teki köşe yazısında ailelere uyarıda bulundu. Dilipak, "Çocuğunuza sahip çıkın. Yoksa çocuğunuz oyun mafyasının elinde, intihara da sürüklenebilir, uyuşturucu ve fuhuş bataklığına saplanabilir." dedi.
"Artık Lanzarote var, çocuklarınız 15 yaşında, cinsel yönelim ve deneyimle, kendi cinsel tercihlerini, özgürce belirleyebilirler. Onun bu kendi bedenini tanıma sürecinde onun özgür iradesine saygı duymazsanız, çocuğunuzu sizden alabilirler." diye yazan Dilipak, "Buna rağmen, yasalar böyle buyursa da, siz kendi nefsinize ve çocuğunuza sahip çıkın." uyarısında bulundu.
Dünya hayatının oyun ve eğlence olmadığını belirten Dilipak, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'den ayetler ile açıklamada bulundu.
"Bu zaman fitne zamanıdır. Fitne zamanının kendine has özellikleri var. İnsan ilişkilerine dikkat etmek gerekir." diyen Dilipak, "İnsanlar çok çabuk fikir değiştirebilir. Daha sabırsız, daha öfkeli olabilir. Yediğimize içtiğimize, giydiğimize dikkat edelim. Sabır, sabır, sabır.. Daha çok ölümle yüzleşecek insanoğlu. İnsanlar daha acımasız olacaklar. İntihar olayları yaşanacak. Daha çok şiddet olayları olacak. Bunları müziklerin ritminden, kliplerden anlayabilirsiniz. Çocukların oynadıkları bilgisayar oyunlarında, çizgi filmlerden ya da dizilerden sinema filmlerinden görebilirsiniz." diye yazdı.
Şimdiden çocukların bilgisayar ortamında ölmeyi, öldürmeyi, yaşamak, ve yaşatmak için ölme ve öldürme eğitimi aldığını söyleyen Dilipak, şöyle devam etti:

Yazısına "Biz zaten biyolojik insan neslinin son örnekleriyiz. “Z kuşağı” İnsan-Siborg karışımı geçiş döneminin intihar kuşağıdır, bu senaryoya göre, denek olarak kullanılacaklar." diye devam eden Dilipak, "Biz zaten biyolojik insan neslinin son örnekleriyiz. “Z kuşağı” İnsan-Siborg karışımı geçiş döneminin intihar kuşağıdır, bu senaryoya göre, denek olarak kullanılacaklar. Chiplenmiş insan protipleri, PreKlonodiler bunlardan seçilecek!. Artırılmış gerçeklik dünyasının romantizmini yaşamadan, akılları ile oynanacak olan nesil bu nesil. Sonrası zaten gen transferi ile yeniden üretilen “Klonoid kuşağı”. Yani “Kimera kuşağı”.
Kendilerini “Z kuşağı” olarak gören ve ayrıcalıklı konumda gören gençleri görünce üzülüyorum. Onlar kobay tavşanları gibi kullanılacak olan bir kuşak. Bizim yaşlı kuşağa gelince zaten onlar, ürettiğinden çok tüketen, acı içinde ölümü bekleyen, çevreye, ailesine ve topluma yük olan fosiller. Fişlerini çekmek gerek!?" ifadelerini kullandı.

Anne babalara seslenen Dilipak, "Çocuklarınızın böyle şeytani bir plana kurban olmasını istemiyorsanız, ailenize, çocuklarınıza sahip çıkın. TransHumanizme, NeuraLink’e, 5G’ye, StarLink’!e “Hayır” deyin. CoVID ve iklim komplosunun GreratReset senaryonun ilk adımları olduğunu unutmayın. " dedi.
"Zaten sanal ortamda öldürme sadece bir oyun. Gerçek hayatta ise zaten artık ölmek diye bir şey yok. Beyninize chip takılınca beyniniz kopyalanmış olacak, bir gen kopyanız alındı, siz her zaman yeniden bir Genom olarak yeniden hayata döndürülebileceksiniz.
Matrix gerçek oluyor yani. SquidGame, “artırılmış gerçeklik” dünyasında DeepFake gibi bir oyun. Dahası da var. Yeni oyunlar sizi içine çekecek. Siz de oyunun bir parçası olacaksınız. Sanal olarak, bu dünyada bir “öteki dünya” kurma planları yapılıyor. 2022’de yapay zekâ, iklim politikaları ile ilgili yön eylem kararları vermeye başlayacak. Daha yazacak çok şey var!"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı