Abdurrahman Dilipak, AKP'li KADEM'i hatırlattı! Oy yok, hesap sorun

Abdurrahman Dilipak, İstanbul Sözleşmesi ve toplumsal cinsiyet meselesine dair çarpıcı ifadeler kullandı. Bu durumu eleştiren Abdurrahman Dilipak, Bu cinayetten geri adım atmayanlara oy yok!” dedi.

GÜNDEM 25.06.2022, 16:20
2
Abdurrahman Dilipak, AKP'li KADEM'i hatırlattı! Oy yok, hesap sorun
Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, toplumsal cinsiyet konusunda çarpıcı uyarı ve eleştirileri yine sıralamaya devam etti. Abdurrahman Dilipak, KADEM’in de kandırıldığını söyledi.
AK Parti’ye yakın KADEM ile toplumsal cinsiyet ve İstanbul Sözleşmesi konusunda ters düşen Abdurrahman Dilipak, “Ankara’da, İstanbul’da nasıl oluyor da birileri bu “toplumsal cinsiyet” kavramından vazgeçmek istemiyor. Nedir bu toplumsal cinsiyet!? Dün, başörtüsü mücadelesinde namus, iffet, şeref, haysiyet, din, ahlak diye direnen Müslümanlar, milliyetçi-muhafazakar kesim nasıl oldu da bu aşağılık oyuna alet oldular! Siyasi partilerin, akademi camiasının ve STK’ların neredeyse tamamını nasıl oldu da bu yanlışa ikna edebildiler. Toplum “uysal koyun” olmaya nasıl ikna edildi?!” diye sordu.
İstanbul Sözleşmesi tehlikesine dikkat çeken Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Yarın oy için önünüze geldiklerinde, savunan herkese, bunun hesabını sorun. Bu cinayetten geri adım atmayanlara oy yok!” dedi.Abdurrahman Dilipak, İstanbul Sözleşmesi’nin kabul edilmesi ve Lanzorete konusunda TBMM’de grubu olan partilerin hepsinin eşit sorumluluğa sahip olduğunu belirtti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı