Abdurrahman Dilipak, AKP'yi kızdıracak: Zemin kaybediyor...

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, AK Parti’nin sorunun konjonktürel olduğunu ifade etti. Abdurrahman Dilipak, AKP'nin tekelci akla kayarak zemin kaybettiğini söyledi.

EKONOMİ 15.06.2022, 09:35
1
Abdurrahman Dilipak, AKP'yi kızdıracak: Zemin kaybediyor...
Abdurrahman Dilipak, AK Parti’nin giderek tekelci bir akla doğru kaydıkça zemin kaybettiğini söyledi. Eleştirilerini sürdüren Abdurrahman Dilipak, “Siyasette, genel olarak hızlı yükseliş ve ani kaybetme dönemlerinde “ötekileştirici”, ötekileri tehdit olarak algılayan yaklaşımlar “öfke dozu”nun artması, “günah keçileri”nin artması sonucunu doğuruyor. Bunun sonucunda yapıda “kemik erimesi, kas erimesi” alametleri beliriyor.” dedi.
“Yukarı doğru çıktıkça “siyasi masumiyet” katsayısı artıyor ve “la yüs’el bir yönetim anlayışı” baskın ve belirgin hale geliyor.” Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Bir süre sonra dışarıdakiler, alttakileri suçlayıp, üsttekileri överken, içeridekiler yavaş yavaş üsttekileri de suçlamaya başlayınca çark giderek tersine dönmeye başlıyor. Can sıkıcı sorunların ve sorumlularının kimliği önce üstü örtülürken, daha sonra sorgulama başlayınca, herkes birbirini suçluyor sonuçta. Yola çıktıklarınızla yolda bulduklarınız yer değiştirince Hasbiler ile Hesabiler yer değiştirdikleri gün korkulan gerçek olur. Bunun sağı solu yok. Bu her zaman, herkes için böyledir. Ve siyaset mezarlığı, kaçtıklarını sandıkları akıbete doğru koşan bu hikayenin kurbanları ile doludur, bir kısmının mezarları yakışıklı olsa da! Selam ve dua ile.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı