Son Dakika

Abdurrahman Dilipak altından kalkamadı: MEB neden bu kadar değişti?

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Milli Eğitim Bakanlığında yaşanan görevden almalara ilişkin dikkat çeken yorumda bulundu. Dilipak, "Ne cevap vermeliyim, bilmiyorum" dedi.

GÜNDEM 09.01.2022, 16:00
13
Abdurrahman Dilipak altından kalkamadı: MEB neden bu kadar değişti?
AK Parti iktidarına yakın gazeteci Abdurrahman Dilipak Milli Eğitim Bakanı yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevinden alınmasının ardından, sosyal medyada dikkat çeken yorumda bulundu. Konu hakkında çok soru geldiğini ve cevap veremediğini söyleyen Dilipak, "Ziya Selçuk, Bilgili neden görevden alındı?" diye sordu.
Sosyal medya hesabı üzerinden Abdurrahman Dilipak şu yorumu yaptı:
"soruyorlar, ne cevap vermeliyim, bilmiyorum: Ziya Selçuk niye görevden alındı. Bilgiyi'yi neden MEB bakan yardımcısı yaptınız, şimdi de neden görevden aldınız. Bilgili'den ne bekliyordunuz ya da o neyi yapmak için geldi de yapmadı, ya da o iş olmalı. (...)
MEB ile ilgili dert azmış gibi bir de bu tür olaylar cansıkıcı. Cevabını arayan sorular ve suali mukadderlere cevap vermezseniz, gerçeğin yerini söylendi alır. Sıradan bir söylenti, tehlikeli bir gerçekten daha tehlikeli olabilir. Öte yandan değişmesi beklenenler yerinde sabit,"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı