Abdurrahman Dilipak: Makamlar, haram paralar, hepsi şeytan...

Habervakti yazarı Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı

GÜNDEM 24.10.2022, 10:00
7
Abdurrahman Dilipak: Makamlar, haram paralar, hepsi şeytan...
Son dönemde hükumete yaptığı eleştirilerle gündeme gelen Yeni Akit’ten ayrılmasının ardından Habervakti’nde köşe yazmaya başlayan Abdurrahman Dilipak, dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
Dilipak yazısında şu ifadeleri kullandı:

İstişare ve şura yapmamız gerekiyor” diyen Dilipak, “Hz. Ömer gibi yapmamız gerekiyor. Kim yalan söylüyor, yanlış yapıyorsa, kim olduğuna bakmadan ona karşı çıkıp, kim doğru bir şey söylüyorsa ve yapıyorsa, onun bu sözüne ve işine destek vermemiz gerekiyor.
 Umulur ki, o zaman Allah bizi bu Şeytanların şerrinden muhafaza eder. Yoksa içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden birbirimize zarar verir ve Şeytanın tuzağına düşer ve o cehennem çukurunda debelenir dururuz
Ben bunları anlatıyorum da, inşallah birileri çıkıp,  FETÖ böyle yapıp güç ve servet sahibi olmuştu, biz niye yapmıyoruz diye ortaya çıkmaz. Bakın yediğiniz her haram lokma, yaptığınız her yanlış iş Şeytanın yuttuğunuz bir oltasından başka bir şey değildir.
 Unutmayın, oltayı yutan balık yem istemez. O cevap anahtarları, o diplomalar, makamlar, fahişeler ve türevleri, o haram paralar, hepsi, şeytanın oltasına taktığı yemlerden başka bir şey değildir

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı