Abdurrahman Dilipak: Seçim sonucunu savcılar belirleyecek

Abdurrahman Dilipak, bugün "Seçim sonucunu, seçmenin oylarından önce sonra, savcılar belirleyecek" diyerek dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

GÜNDEM 26.08.2022, 08:15 26.08.2022, 16:46
3
Abdurrahman Dilipak: Seçim sonucunu savcılar belirleyecek

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Seçim sonucunu, seçmenin oylarından önce sonra, savcılar belirleyecek bu durumda" dedi. Dilipak, "Seçim sonuçlarını ne belirleyecek" başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.
"Seçime doğru giderken; aile, ahlaksızlık, uyuşturucu, yolsuzluk ve gençlik konuları tartışılıyor. Hepsi de savcılıkları ilgilendiren konular. Ama ne siyasiler, ne iddiaların muhatapları ne de savcılardan ses yok" diyen Dilipak, şunları yazdı:

"Seçime doğru bu konuda bir yandan yeni iddialar servis edilirken, bir yandan da eski defterlerin karıştırılacağı anlaşılıyor. Bana kalırsa servis edilen iddialar, çok küçük bir kısım. Aba altında sopa gösteriliyor da olabilir" diyen Dilipak, özetle şunları söyledi:

"İddialar ortada. Müddei iddiasını isbatla mükellef. Tamam doğru, zaten iddia sahipleri susmuyorlar ki. Tamam bunlar da doğru olmayabilir. Kurgulanmış olabilir. Bunu Ergenekon davasında görmedik mi? Peki bu tartışmaya son noktayı kim koyacak? Trollerle bunlara cevap vermek mümkün değil. Karşı söylemlerle bunların üstesinden gelmek mümkün değil."
"İhbar incelenmezse fitneye kapı aralanır. Evet, seçim sonucunu, seçmenin oylarından önce sonra, savcılar belirleyecek bu durumda. İnşallah hak yerini bulur.
Yargıçların süreçteki rolüne gelince, bazan kararları ile bazan kararsızlıkları ile sessizlikleri ile sonucu belirliyorlar. Zaten bizler susarsak, Şeytan daha gür bir sesle, tüm mecralardan konuşacaktır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı