Abdurrahman Dilipak'tan Soylu'ya değen sözler: Büyüklere dokunmuyorlar

Abdurrahman Dilipak bugünkü köşe yazısında uyuşturucu ve operasyonlarına dikkat çekerek sitemde bulundu. Haber Vakti yazarı Dilipak, “Bu kafayla, bu yöntemle, uyuşturucu ile mücadele olmaz.” dedi.

GÜNDEM 27.09.2022, 09:10 27.09.2022, 15:31
4
Abdurrahman Dilipak'tan Soylu'ya değen sözler: Büyüklere dokunmuyorlar

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında ‘uyuşturucu’ ile mücadeleye dikkat çekerek çarpıcı ifadeler kullandı. Dilipak, “Bu kafayla, bu yöntemle, uyuşturucu ile mücadele olmaz. Önce haram para ile saadet olmaz. Haram paranın sancısı bir yerden çıkacaktır. Uyuşturucu ve alkol, fuhuşun ikiz kardeşidir. Bu media ile uyuşturucu ile mücadele edemezsiniz. Bu yasalarla uyuşturucu ile mücadele edemezsiniz! Bu yargı ile uyuşturucuyla mücadele edemezsiniz! Bu polis ile uyuşturucu ile mücadele edemezsiniz! Bu siyasetle uyuşturucu ile mücadele edemezsiniz. Bu bürokrasi ile uyuşturucu ile mücadele edemezsiniz. Bu ahlak, bu eğitim, bu media, bu gerçek acılar, bu insanların artırılmış gerçeklikle kışkırtılan hayal dünyası ve bastırılan imkanları bu şekilde devam ettiği sürece çözüm üretemezsiniz.” dedi.
“Birileri hala, düşmanların sınırlarımızın orduları ile girmesini bekliyorlar.” diyen Abdurrahman Dilipak, “Şeytan bizim çocuklarımız kendi ordusuna gönüllü yazıyor, haberiniz var mı? Şehir parklarında mekan tutuyor artık onlar. Hastahanelerimizde verilen genetik ajan içeren ilaçlar, marketlerimizde satılan GDO’lu hormonlu gıdalarımız, o enerji içecekleri, eski media ve sosyal mediada yapılan yayınlar.” diye yazdı.
“Tarihin en büyük fitnelerinden biri ile karşı karşıyayız.” görüşünü dile getiren Abdurrahman Dilipak, “Bir gecede bizi cinsiyeti belirsiz, din, ahlak, gelenekten bağımsız BİREY’e dönüştürüldük, kimsenin umurunda değil. Tüm dünyada aynı şeyi yapıyorlar. Ve çoğu kimse bu GENDER cinayetinin farkında değil. Ya hu, aklımızı, imanımızı, tarihimizi ve gelecek hayallerimizi çaldılar farkında bile değiliz. Örgütlenmiş ve artırılmış sanal gerçeklik dünyasındaki geçici zaferlerle oyalanıyoruz. Ha! Bu arada Ayasofya’da uzun sürecek resterasyona alınacak. “Bu kadar yeter” dediler galiba.” ifadelerini kullandı.
Abdurrahman Dilipak şöyle devam etti:
“Sahi Keneviri niye serbest bırakmıyorlar biliyor musunuz? Ekerken bulamadıkları kenevir tarlalarını biçmeden önce buluyorlar. Sonra onları yakıyorlar. Toprağa, havaya zarar veriyorlar bunu yaparken. Neden TİGEM’e vermiyorlar, Lif ve selülozu için. Tabi millette uyuşturucu ile mücadele edildiğini görüyor, Kenevir dumanının arkasında gerçekler kayboluyor. Oysa Keneviri Bonzai ve diğer uyuşturucu kullanıcılarının tedavisinde de kullanabilirsiniz. Ya da bizim Afyon'da ki alkoloid fabrikası gibi Kenevirin THC’sinden bir çok hastalığın tedavisi için ilaçlar da üretilebilir. Ama sanki karanlık bir el köpekleri sokağa salıyor ve taşları toprağa bağlıyor. Sonuçta olanlar ortada; her gün bir uyuşturucu operasyonu!Bakın büyük patronlara kimse dokunmuyor. Eroin ve kokain işi ile ilgili iddialar yeterince soruşturulmuyor. Bu işin sağı-solu, Alevisi-Sünnisi yok. Zengini-fakiri, köylüsü-şehirliği, eğitimlisi-okumamışı yok. Kadını-erkeği de yok. Dindarı laiki de! Sanat, eğlence dünyası deseniz zaten ipin ucu kaçmış. Fuhuş olan yerde alkol ve uyuşturucu olmadan olmaz zaten. Gidişat iyi değil. Din ve ahlak zayıflayınca, çile, sabır, merhamet gibi insani değerler zaafa uğrayınca olan oldu. Gençler büyük ölçüde lüks, eğlence, macera arayışında. Keyif almak istiyorlar. Ve şeytanda onlara yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat vadediyor! Bu işin içinde bir yanda fuhşiyat çeteleri, LGBT’liler var, öte yanında Alkol, uyuşturucu, eğlence ve kumar sektörü. Media, Mafia, Sermaye, Sanat, Siyaset, Bürokrasi ve STK’ların içine sızmış elemanları var. Gıda, sağlık, kültür, eğitim, dijital dünya herkes bir yanı ile bu kirli dünya ile ilişkili. Bu yıl LGBT’ye yabancı (Dost ve müttefik ülkelerden) yasal yollardan aktarılan para yüz milyonlarca lira. Dolaylı olarak ya da kayıt dışı aktarımlar ayrı tabi. Çocuklarımıza, kardeşlerimize, akrabalarımıza, komşularımıza sahip çıkalım ki onlar Şeytan'ın ve Deccal’in ordusunun bağımlı askerleri olmasınlar. Yoksa celladınızı, düşmanınız uzakta aramayın. Allah korusun, oğlumuz kafamızı kesmesin! Unutmayalım ki, bu konu artık bir Milli Güvenlik sorunudur.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı