Abdurrahman Dilipak tehlikeye dikkat çekti, uyardı: İşimiz zor

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında, "İnsanlar giderek BİREY’selleştiriliyor. Bunun anlamı, insanlar din, ahlak, gelenekten bağımsız hale getiriliyor.” dedi.

GÜNDEM 13.09.2021, 09:00
1
Abdurrahman Dilipak tehlikeye dikkat çekti, uyardı: İşimiz zor
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “Gidişata bakınca, insanların uyanışı çok yavaş gerçekleşiyor. O zaman bu süreç biraz uzayacak ve insanlık ağır bir bedel ödeyecek. İnsanlar giderek BİREY’selleştiriliyor. Bunun anlamı, insanlar din, ahlak, gelenekten bağımsız hale getiriliyor.” dedi.
Toplumsal cinsiyet anlayışı ile, aile birliği tehdit altında” diyen gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında uyarılarına devam etti.
Dilipak, yazısının bir bölümünde şunları kaydetti:
“LGBT Bireyleri, ve Lanzarotte sözleşmesi 14 yaşındaki çocuklara cinsel yönelim, deneyim ve tercih özgürlüğü vererek, cinsellik, üreme ve aile içi davranış olmaktan çıkartılıp, değişken bir eğlenceye dönüştürülüyor.
Unutmayalım ki, Türkiye İstanbul Sözleşmesinde ilk imzayı atan ülke. Biz geri çekilmiş olsak da, Lanzarotte yine taraf olduğumuz bir sözleşme. Ve zaten parçası olmak istediğimiz AB’nin, müttefiki olduğumuz ABD’nin olmazsa olmaz şartı da bu yönde iken bu anlamda işimiz zor.
Allah yardım eder de bu “binbir başlı kartal”ı Ebabil yüreği taşıyan bir “Kanarya” yener.
Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz. 
Biz gaybe iman edenlerdeniz. 
Önemli olan Allah’ın yardımının bize ulaşması, bizimse bu yardımı engelleyen aradaki perdeleri kaldırmamız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı