Abdurrahman Dilipak’tan AKP’yi kızdıracak çıkış! Göndermenin böylesi…

AKP’de istifalar devam ediyor. Abdurrahman Dilipak AK Parti’de neler olduğuna dikkat çekti. Akıl sır erdiren var mı diye soran Abdurrahman Dilipak, AKP’li Yavuz’un sözleriyle de gönderme bulundu.

GÜNDEM 01.11.2022, 15:15
3
Abdurrahman Dilipak’tan AKP’yi kızdıracak çıkış! Göndermenin böylesi…
AK Parti’ye eleştirilerini artıran ve Yeni Akit’teki yazılarına son veren gazeteci Abdurrahman Dilipak köşe yazıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla eleştiri, tepki ve uyarılarını sürdürüyor. AK Parti’deki istifalar sonrası Abdurrahman Dilipak bugün Twitter hesabından bir paylaşımda bulunup dikkat çeken ifadeler kullandı.
AK Parti’de son günlerde yaşanan istifalar dikkat çekiyor. Son olarak Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal dün AK Parti MYK toplantısının devam ettiği sırada AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ünal, 21 Ekim’de harf devrimini eleştirmesiyle tepki çekmişti.

Abdurrahman Dilipak istifalarla ilgili isim vermese de sosyal medya hesabından, “AK Parti’de neler oluyor bilen var mı, akıl sır erdiren var mı? Bundan sonra ne olacak? AK Parti’de her şey olabilir ama hiç bir şey olmayabilir de.” ifadesini kullandı.Abdurrahman Dilipak’ın ‘her şey olabilir ama hiçbir şey olmayabilir’ ifadesi akıllara AK Partili Ali İhsan Yavuz’un tekrarlanan İBB seçimleri öncesinde kullandığı “Hiçbir şey olmasa bile bir şey oldu” sözlerine gönderme olarak yorumlandı.
Siyasetin ucuzlamasına dikkat çeken Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı;

“AK Parti’de neler oluyor bilen var mı, akıl sır erdiren var mı? Bundan sonra ne olacak? AK Parti’de herşey olabilir ama hiç bir şey olmayabilir de. Sadece AK Parti mi, siyaset pazarında çoğu parti aynı durumda, ne pirusu, neredeyse hepisu Hepisu! Herşey pahalı tamamda siyaset çok ucuzlamadı mı?”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı