Abdurrahman Dilipak'tan çarpıcı ifadeler! Bill'in adamların komplosu

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında İklim Değişikliği Panelinin hazırladığı raporu ele aldı. Dilipak, iklim konusunun Bill'in adamların komplosu olduğunu savundu.

GÜNDEM 02.09.2021, 08:50
4
Abdurrahman Dilipak'tan çarpıcı ifadeler! Bill'in adamların komplosu
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazısında “iklim değişikliği” konusu ele alarak eleştiri ve uyarılarda bulundu.
“Kıyamete kaç kaldı!” başlıklı yazısında Dilipak, “Bakın, bu iklim konusu, Bill’in adamlarının Grip’19 hikayesinin ardından gündem olacak olan birkaç komplosundan biridir. Birileri, bu 1000 yılda bir gerçekleşen hadiseyi, bahane ederek, provoke ederek insanları korkutma ve onları komplolarına ikna etmek için kullanmak istemektedir.” diye yazdı.
“Allah’ın rahmet, yardım ve bereketinin tecellisinin vesilesi miyiz yoksa gazab vesilesi miyiz!” diyen Abdurrahman Dilipak, “Sanırım bu iklim konusunu daha sonra detaylı bir şekilde ele almak gerekecek. Melek maskeli Şeytanlar, ıslah edici rolü üstlenen bozguncular bu konuda iş üzerindeler. Bakın eylül, ağustostan her anlamda daha zor geçecek. Okullar açılıyor, piyasa Grip’19 belasına yine baskılanacak mı bilmiyorum, ama bir müdahale daha piyasayı çökertir. Eylül ayı sonu itibarı ile kış başlıyor. Eylül geçiş ayı. Yaz aylarında bile Grib19’da, aşıya rağmen yaşanan patlama kışla birlikte, bir de G.Afrika varyantının devreye girmesi ile maske, aşı, ilaç, PCR kitlesel ölümlere davetiye çıkarabilir. Son gelen rakamlar kaygı verici. Ölü yüzü pudralayarak, rakamları makyajlayarak hasta canlanmaz.” değerlendirmesinde bulundu.
Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, şunları kaydetti:

“Biz aşı - ilaç ile uğraşıyorken birileri gıda, tohum, hayvan ve bitkiler üzerinde yeni planlar yapıyor. Zaten bu perde kapanınca yeni oyunları hazır. Chip teknolojisi ile NeuraLink ile TransHumanizme geçiş. Bunun için Starlinklerin tamamlanmasından sonra 5G altyapısının da tamamlanması gerekiyor. O zaman aşıya, ilaca gerek kalmayacak. Çünkü “oltayı yutan balığın yem istemeyeceği” gibi Chip takılanın boynuna, o Time dergisinin kapağındaki gibi tasma takıldıktan sonra, tasmalanmış, bireye dönüştürülmüş gender siborglar için başka bir tedbir düşünmeye gerek yok. Onlar artık biyonik bir robottur. Unutmayalım, hiç kimse dünyada olup bitenleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkına sahip değildir.  Bizler adil şahidler olacağız. Selâm ve dua ile.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı