Abdurrahman Dilipak’tan Erdoğan’ın KADEM’ine salvolar! Reddediyorum

Abdurrahman Dilipak, AK Parti'nin Kadın ve Demokrasi Derneği olarak bilinen KADEM’e yönelik eleştirilerine bir yenisi daha ekledi. Abdurrahman Dilipak, KADEM’in yapacağı zirveye tepki gösterdi.

GÜNDEM 02.11.2022, 01:00 02.11.2022, 12:20
1
Abdurrahman Dilipak’tan Erdoğan’ın KADEM’ine salvolar! Reddediyorum

AK Parti’ye son yıllarda gösterdiği tepki ve eleştirilerle gündeme gelen Abdurrahman Dilipak kısa bir süre önce Akit TV’deki programı sonlandırılınca Yeni Akit’teki yazılarına son vermişti. Abdurrahman Dilipak köşe yazılarına Şevki Yılmaz’ın sahibi olduğu Haber Vakti isimli internet sitesinde devam ediyor.
Abdurrahman Dilipak bugünkü köşe yazısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğu KADEM olarak bilinen Kadın ve Demokrasi Derneği’nin 4-5 Kasım’da İstanbul’da yapacağı “Kültürel Kodlar ve Kadın” temalı 5. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi’ni eleştirdi.
Zaman zaman KADEM’e tepki gösteren Abdurrahman Dilipak, bu kez KADEM’in “Kültürel Kodlar ve Kadın” temalı zirvesi öncesi kaleme aldığı köşe yazısında şu ifadeleri kaydetti:

Abdurrahman Dilipak, İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı 27 Temmuz 2020 yılındaki “AKP'nin papatyaları” başlıklı yazısı nedeniyle AK Parti Kadın Kolları ve KADEM tarafından dava edilmişti.
“Bu arada bizde neler mi oluyor? Görüyorsunuz işte. 2 gün sonra KADEM’in “Kültürel Kodlar ve Kadın” diye uluslararası bir zirvesi var. “Cultur” and “Code”, “Din ve vahiy aydınlığında Münevver Kadın: Haacer, Meryem ve Asiye” olsa olmaz mı idi. Ben de çok bağnazım değil mi? Sahi o “Cultur” nasıl bir şey ya da O norm’ları, Code’ları belirleyenler kimdi? Evet ben Anormal’im ve O Code’ları de reddediyorum, Benim devlete sadakatım dinime sadakatımın teminatı olduğu ölçüdedir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı