Abdurrahman Dilipak'tan Erdoğan’ın külliye müjdesine sert gönderme

Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi inşaatına başlıyoruz açıklamasına tepki göstererek, “İnsanlar ne umdu ne buldu!” dedi.

GÜNDEM 19.07.2021, 19:40
26
Abdurrahman Dilipak'tan Erdoğan’ın külliye müjdesine sert gönderme
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir hafta önce yaptığı konuşmada KKTC ziyaretinde, parlamentoda yapacağı ziyarette “müjde” vereceğini açıklamıştı. Bugün KKTC’ye heyet halinde ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesinin KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olduğu ortaya çıktı. Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla KKTC'de Cumhuriyet Meclisi Özel Oturumu'nda milletvekillerine hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz. Devlet olmanın işte ifadesi budur. Bu projeyi hayata geçirerek, nasıl bir Kuzey Kıbrıs devleti varmış birilerinin görmesi lazım.” diye konuştu.
Gazeteci, yazar Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “müjde”sine tepki gösterdi. Sosyal medya platformu Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a isim vermeden “birileri” diye bahseden Abdurrahman Dilipak, “KKTC'de müjde diye birileri toplumu büyük bir beklentiye sokup, sonra meclis, başkanlık binası ve millet parkını teselli ikramiyesi olarak sunarken aceba ne düşündü? İnsanlar ne umdu ne buldu!” ifadelerini paylaştı.
Dilipak’ın tweetine yüzlerce cevap gelirken Derviş isimli bir sosyal medya kullanıcısı Abdurrahman Dilipak’a cevap vererek, “Hele şükür hocam. Nihayet ağzınızdan erdoğanı eleştirecek bir söz bulabildik. Herkesten biat beklerimde sizden koşulsuz biat beklemezdim. Erdoğanın kürt sorunu çözemedi dış politikada iflas etti. Ekonomi desen yerlerde. Eğitim berbat.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı