'Açık söylüyorum aldandık' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü AK Parti Grup Toplantısı'nda söylediği "aldandık" açıklamasına cevap verdi.

GÜNDEM 14.07.2021, 15:35
15
'Açık söylüyorum aldandık' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısında söylediği “Açık söylüyorum aldandık, şimdi toparlandık.” açıklamasına cevap verdi.
15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle grup toplantısında FETÖ'ye değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “FETÖ'yü de son mensubu etkisiz hale getirilene kadar takip edeceğiz. Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz. Dinimizin kutsiyetini yıllar yılı bunlar sömürdüler. Evet, açık söylüyorum aldandık ama şimdi toparlandı.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşım yapan Faik Öztrak, Erdoğan'a şu sözlerle cevap verdi:

Birileri bugün yine “aldandık” edebiyatı yapmış.Ama bilinen bir kural vardır:“Siyasette kandırılmış olmak bir mazeret değildir.”
— Faik Öztrak (@faikoztrak) July 14, 2021

“Birileri bugün yine “aldandık” edebiyatı yapmış. Ama bilinen bir kural vardır: “Siyasette kandırılmış olmak bir mazeret değildir.”
Birileri bugün yine “aldandık” edebiyatı yapmış.Ama bilinen bir kural vardır:“Siyasette kandırılmış olmak bir mazeret değildir.” pushfn('ads'); — Faik Öztrak (@faikoztrak) July 14, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı