Açlıkla sınanıyor denmişti! Hadi Özışık’tan “gizli bir el” iddiası

Sedat Peker’le ilişkisi ortaya çıkan Hadi Özışık için açlıkla sınanıyor denmişti. Hadi Özışık, Peker olayının bahane edildiği söyleyip “gizli bir el” tarafından yok edilmeye çalışıldığını iddia etti.

GÜNDEM 17.11.2022, 11:00 17.11.2022, 12:25
3
Açlıkla sınanıyor denmişti! Hadi Özışık’tan “gizli bir el” iddiası

Yaptığı açıklamalarla ses getiren Sedat Peker ile ilişkisi ve yaptığı telefon görüşmesiyle gündem olan İnternet Haber sitesinin sahibi Hadi Özışık hakkında Youtube yayıncısı Adem Metan tarafından “açlıkla sınanıyor” açıklamasına bugünkü yazısından cevap verdi. Hadi Özışık, “Zor günler yaşadığımız doğru ama aç ve açıkta değiliz.” dedi.
Hadi Özışık, Sedat Peker ile görüşmesinin reklam ambargosunda bahane edildiğini, uzun yıllardan beri “gizli bir el” tarafından yok edilmeye çalışıldığını iddia etti.
Hadi Özışık’ın yazısının ilgili kısmı şöyle;
“Adem Metan twitter hesabından “açlık”la sınandığımı yazmış. Rızık veren Allah, o yüzden bana böyle bir ceza vermek daha doğrusu beni açlığa mahkum etmek kimsenin haddi değil!Adem Metan benim için "Hadi Özışık'ı parayla terbiye etmek isteyenler var" dese daha doğru bir ifade kullanmış olurdu. Adem'in iyi niyetinden şüphem yok, bildiği ve üzüldüğü bir konuyu "açlıkla sınama" sözleriyle dile getirmiş.Bu yeni değil.
Yıllardır haksızlıklarla boğuşuyorum.Kimileri yaşadığımız sıkıntıların Sedat Peker kaynaklı olduğunu söylüyor. Yani Sedat Peker'le yaptığım görüşmeden sonra "ekonomik ambargo"ya tabi tutulmadım; Süleyman Soylu ile arkadaşlığımızdan ötürü yıllardır "parayla terbiye" muamelesiyle karşı karşıyayım. "Sedat Peker olayı" İnternethaber Yayın Grubu'na uygulanan "reklam ambargosu"nun bahanesi oldu. Uzun yıllardan beri "gizli bir el" bizi boğmaya, yok etmeye çalışıyor. O "gizli eller"e en başından beri boyun eğmedim diye, "parayla terbiye" etmeye çalıştılar, bugün bile vazgeçmiş değiller.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı