Son Dakika

Acun Ilıcalı ile Ali Koç arasında transfer bombası! 5 milyon Euro...

Hull City'yi satın alarak tüm dikkatleri yeniden üzerine çeken Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Londra'da buluştu. Acun Ilıcalı'nın Allahyar için 5 milyon euro teklif ettiği iddia edildi.

GÜNDEM 18.01.2022, 12:50
25
Acun Ilıcalı ile Ali Koç arasında transfer bombası! 5 milyon Euro...
İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alarak dikkatleri üzerine toplayan Acun Ilıcalı, transferler için harekete geçti. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Londra'da buluştu. İngiltere'ye teknik direktör görüşmeleri için giden Ali Koç'a, Ilıcalı'nın destek de bulunacağı ileri sürüldü. 
Fenerbahçe'de geçici olarak takımın başına İsmail Kartal getirildi. Başkan Ali Koç da İngiltere'ye giderek Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı ile bir araya geldi. Hull City maçını beraber izleyen ikilinin üks bir rezidansta Fenerbahçe maçını tabletten takip etti. 
Hull City Başkanı Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'de top koşturan Allahyar ve Zajc ile ilgilendiği iddia edildi. Ilıcalı'nın bu ikili  transferlerle ile ilgili görüşme gerçekleştirip, gerçekleştirmediği bilinmiyor. 
Hull City'nin, Allahyar Sayyadmanesh için 5 milyon Euro'luk resmi teklif yaptığı iddia edilirken Anderlecht’in de oyuncuya ilgisi bulunuyor. Yine Hull City, Fenerbahçe’de forma giyen Miha Zajc için resmi teklifini yapıp beklemeye geçti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı