Acun Ilıcalı'dan VAR ve hakem isyanı

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile berabere kaldığı maçta yaşanan hakem kararları hakkında konuştu.

SPOR 04.02.2023, 11:50
4
Acun Ilıcalı'dan VAR ve hakem isyanı
Acun Ilıcalı, VAR kayıtlarının bir kez daha açıklanması gerektiğini söyledi. İşte Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar;
''Türk hakemlerine olan inancımı kaybettim''
''Hayatımda hiç futbolla ilgili bir gerilim yaşamış biri değilim ama çok koyu Fenerbahçeliyim. Adana Demirspor maçının Türk futbolu açısından bir değişikliğin miladı olması gerekiyor. Ben dün itibarıyla Türk hakemliğine olan inancımı kaybettim.
''En skandal gündü''
İngiltere'de 1 yılda 50 maç falan seyrettim. Bu 50 maçtaki hataların toplamını dünkü maçta gördüm. Elinde VAR gibi bir teknoloji varken böyle hata yapılırsa burada bilmediğimiz bir şey vardır. Bence dün, Türk futbol tarihinde VAR'ın geldiği günden itibaren en skandal gündü.
Futbolda hep hatalar oldu ama artık teknoloji var, teknoloji! VAR olmasaydı kötü bir gündü diyebilirdim.
Sen bu teknolojiyi abuk subuk kullanırsan bu teknolojiyi yetiye sahip değilsin demektir. Hakemin yaptığı hatalardan gördüğüm maçlar var, klasik bir berbat yönetimdi. Ancak VAR'ın yaptığı hataları hiç görmedim daha önce. Sen teknolojiyi bir takımın aleyhine bu kadar kullanamazsın.
Yönetimin yerinde olsam bir milat yapardım. Bence dün itibarıyla bir şeylerin değişmesi gerek. Sorumluluğu TFF'ye vererek bir milat yapılmalı.'
Mesela OlympiakosPanathinaikos maçına gittim, Danimarkalı hakem yönetiyordu maçı. Fenerbahçe camiası, bu saatten sonra bir milad yaşanması için bir talepte bulunabilir.
2 penaltı 1 gol var verilmeyen. Film çeksen bu kadarı abartı olur diye böyle senaryo yazmazsın. Asıl açıklanması gereken VAR kayıtları bu maçın kayıtları.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı