Adana Demirspor Başkanı'ndan Fenerbahçe'ye özür!

Balotelli'nin Adana'da karşılanması esnasında bazı taraftarların Fenerbahçe'ye küfür ve hakaret içeren tezahüratlar yapması nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Fenerbahçe'den özür diledi.

SPOR 01.08.2021, 19:35
16
Adana Demirspor Başkanı'ndan Fenerbahçe'ye özür!
Adana Demirspor'un ses getiren transferi Mario Balotelli takımının Bolu'daki kampından ayrılıp Adana'ya geldi.
İtalyan golcüyü yaklaşık 1000 kişilik bir taraftar grubu karşıladı. Bazı taraftarların Fenerbahçe'ye küfür ve hakaret içeren tezahüratlar yapması sosyal medyada gündem oldu. Bunu üzerine Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe Kulübü'nden özür diledi.
Murat Sancak yaptığı açıklamada,  "Çok değerli Adana Demirspor taraftarı, dün Balotelli’nin havaalanında yapılan karşılamada, ülkemizin değerli kulübüne yapılan küfür beni derinden üzmüş olup, tekrarı yaşanmaması adına herkesin duyarlı olmasını rica ediyorum. Ve bundan dolayı ben özür dilerim Fenerbahçe camiasından. Evet gerçek Adana Demirspor taraftarı yapmaz. Ve bundan sonra bu hareketlere, sizlerin izin vermeyeceğinizi biliyorum. Ev sahibi olduğumuz her maçta misafir nasıl ağırlanır bütün herkese göstereceğinize şüphem yok" sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı